Cum să Reverse transportoare în joc Lego

- Dec 21, 2018-

Modul de transmitere este împărţit în două tipuri: curea de transmisie şi viteze de transmisie. Această secţiune învaţă în principal viteze transmisie centura. Următoarele figuri sunt modul de curea de transmisie şi viteze de transmisie.

image

Obiective:

Aflaţi mai multe despre viteze transmisie aplicarea viteze transmisie centura

Înţelege de control al motorului cerere contract cu motor pentru a face centura de acţionare

Înţelege diferenţa între curea şi uneltele

procedura de activitate

1. pune o întrebare

Transportoare pot fi folosite în multe locuri, cum ar fi la aeroporturi, în cazul în care putem folosi centura sa transporte bagajele pasagerilor la bordul aeronavei, aşa cum se arată. Dar cum functioneaza? Ce poate centura disc transportul de mărfuri şi de a le transfera la zona desemnată? Ce pot fi transportate mărfurile pe transportoare?

image

2 proiectare și construcție

Gandeste-te

Unelte mici cu mare unelte unelte mari cu viteze mici-

A, creşterea viteza, reduce puterea

B, creşte puterea, reduce viteza

image

Aruncati o privire la fotografiile de mai jos. Care este diferenţa dintre centura cu maşina şi uneltele unitate? Care sunt caracteristicile lor?


image

* Centura este condus prin frecare. Atunci când puterea este prea puternic, acesta poate fi alunecat, care poate proteja echipamentul şi poate fi folosit pentru transport pe distanţe lungi.

* Viteze este condus de extrudare a dintilor si a dintilor. Viteze de transmisie nu pot fi alunecat pentru a schimba direcţia de transmitere. Puterea de transmisie este mare, şi nu este potrivit pentru transmisii pe distanţe lungi.