India Expoziție Internațională de Transmitere Industrială

- Jul 19, 2019-

Timp de expunere:

11 august 2019, 13 august 2019

Repere ale expoziției:

Asia de Sud, la scară largă, la nivel înalt, pe scară largă de afișare a tehnologiei industriale și platforma de tranzacționare


Convocați 4 forumuri tematice majore și 3 conferințe majore în aceeași perioadă


Expoziția a transplantat treptat conținutul Hannover Messe în Germania în Asia de Sud, cu conținut bogat și platformă largă.


Locul desfășurării: India - Mumbai

Industria expoziției: industrie

Scară de expoziție: 12.000 de metri pătrați

Organizator: Hannover Messe

XINBEX exhibition site

criteriile de expunere

1. Explorarea tehnologiei de transmisie și control al puterii: hidraulică, pneumatică, etanșare, transmisie, transmisie, antrenare cu curele, tehnologie și echipament pentru lanț, pompă hidraulică, motor hidraulic, cilindru și antrenare, hidraulice pe bază de filtre hidraulice, filtre hidraulice, elemente hidraulice, elemente de fixare pentru lubrifiere etc.

2, expoziții de procesare și automatizare industrială: echipamente și tehnologii de producție automatizate, subprocese, clădiri, automatizări de fabricație pe trei niveluri, care acoperă exponate: centru de prelucrare, mașini, mașini de găurit, plictisitoare, mașini de frezat, du-te la mașină, mașină de ștanțare, mașină de forfecare, mașină de ștanțat tablă, presă și așa mai departe.

Expozitia logistica: echipamente de transport, depozitare si ambalare, inclusiv utilaje de ridicare, masini rutiere, masini de excavare, utilaje pentru beton, macarale turn, pompe, macarale auto, pompe de tractiune, role, supape, țevi, echipamente de reacție, echipamente de uscare, echipamente de separare etc.

4, expoziție de tratament de suprafață: inclusiv tratament de suprafață, lustruire mecanică, tratament chimic, tratament termic de suprafață, suprafață pulverizată.

5, expoziție cu tehnologie laser: mașină de marcare laser, mașină de gravat cu laser, mașină de sudat cu laser, mașină de tăiat cu laser, mașină de gravat cu laser, mașină cu laser, mașină cu jet de cerneală cu laser, mașină de găurit cu laser, , tehnologia și echipamentele de prototipare cu laser rapid, tehnologia și echipamentele de dezechilibrare a laserului.

6, expoziție industrială și subcontractare: piese de turnare și forjare, elemente de fixare, șuruburi, piese metalice finite, formare solidă, piese tehnice nerecuperabile, piese metalice de tăiere a mașinilor, piese auto, asamblare componente și structuri metalice, piese standard, matrițe, încuietori și accesorii, piese din material plastic și prelucrarea cauciucului.

Expoziție introductivă

Expoziția Internațională de Transmitere Industrială din India este o platformă de comercializare și comercializare a tehnologiei industriale la scară largă și de mare amploare din Asia de Sud. Se desfășoară o dată pe an în 2003 și a fost deținută de Hanover Milano Exhibition Group India Office. Grupul de expoziții din Hannover Milano A avut loc succesiv expoziții industriale de piese industriale, echipamente de transmisie și automatizare în Germania, Brazilia, Turcia, Rusia, India, China, Italia și Statele Unite.


Târgul Internațional de Industrie din India este împărțit în cinci teme majore, și anume MDA-INDIA; INDUSTRIAL AUTOMATION-INDIA; LASER-INDIA; TEHNOLOGIA SUPRAFEȚEI -INDIA); Expoziție internațională de logistică (CeMAT-INDIA).


Peste 400 de expozanți din 26 de țări au participat la expoziție, cu o suprafață de expunere de 5.346 de metri pătrați, au participat 6174 de spectatori, peste 300 de tipuri de transmisie, au apărut noi echipamente pentru echipamente de automatizare la expoziție. În aceeași perioadă, vom organiza 4 forumuri tematice majore și 3 conferințe majore. Aproape 50% din grupul internațional de expozanți a condus conferința pentru crearea Pavilionului german, Pavilionul italian, Pavilionul coreean, Pavilionul China și Pavilionul China.

XINBEX industrial belt participated in the exhibition