Caracteristici de centura industriale

- Aug 10, 2018-

Industriale de centuri, curele auto şi transportoare sunt folosite în diferite locuri din cauza caracteristicilor lor diferite.


(1) industriale transmisie curea: curea de transmisie este folosit în principal pentru echipamente electromecanice, care este condus de putere generat de motor. Comune precizie masini industrii, cum ar fi electrocasnice, calculatoare şi roboţi sunt aplicate la seria de centura cu maşina.


(2) automobile de transmisie belt: este folosit ca un dispozitiv de link-ul pentru conducerea maşinii pentru a rula pe motorul automobilului. Există maşini agricole în principal centuri, curele rezistente la ulei de mare viteză, rotund curele (curele rotunde), curele plate, centuri de turn de apă (wide-angle centuri), centuri de viteză variabilă, motociclete schimbare curele, centuri V (V centuri), paralel curele şi mai multe caneluri. Centura, hex centura, activ centura, centura de tracţiune, centura masina.


(3) transportoare: printre toate curele industriale, transportoare este una cele mai des utilizate şi cel mai cunoscut. De exemplu, echipamente de linie de producţie a fabricii este cel mai cunoscut şi familiar pentru toată lumea. Banda transportoare este reprezentantul curele industriale. Sale de selecţie şi de piaţă sunt cele mai abundente şi mai flexibile. În funcţie de material, pot fi în principal împărţite în transportoare panza din bumbac, nylon (NN) transportoare, poliester transportoare (EP), PVC sau PVG.