[Furnizor de soluţii de centura industriale] Xiamen Hee vă îndeplineşte pe mai 23-25 Guangzhou logistica echipament de expoziţii

- May 04, 2018-

                 

Stimate client:

Compania noastra va participa în 2018 9 China (Guangzhou) International logistica echipamente şi tehnologie expozitia în Guangzhou, China Import şi Export corect sala B pe mai 23-25, 2018 (concurente: 2018 China (Guangzhou) internaţionale avansate Fabricaţie şi inteligent Expozitia fabricii) "! Scara a expozitiei va ajunge la 35.000 de metri patrati. Aproximativ 500 de expozanti de brand şi peste 60.000 de vizitatori va co-star acest eveniment.

În această expoziţie, ne vom concentra pe expozante: curele industriale, etc. Cordial vă invităm să vizitaţi standul nostru (11.2 E19) pentru a vizita şi de a negocia!

Xiamen eleCentura Industrial Co, Ltd.

 

Profilul companiei

 

Fondată în 1998,XINBEXeste o companie de centura industriale specializata in R&D, producţie şi servicii. Acesta detine propriul brand şi introduce echipamente avansate de tehnologie şi de producţie. Sistemul de management al calităţii a trecut ISO9001: 2008 certificare şi calitatea produsului trecut certificare SGS.

XINBEXde asemenea, s-a intensificat cooperarea cu mai multe branduri de renume internațional pentru a forma avantaje de performanţă produs complementar şi de a oferi clientilor cu un set complet de solutii de centura cea.XINBEXoferă produse nu numai excelent, dar, mai important, continuu de inovare şi servicii. Amncluding:csoluţii de reducere a OST, collaborative client dezvoltarea şi aplicarea de noi solutiipentru a îmbunătăţi efficienCy esolutii de economisire energetică şi ecologice.

 

Informaţii de contact:

Adresa: Nr. 45, 7 Zhennan Road, Tongan District, Xiamen City, provincia Fujian

Tel: 0592-2656322

Site-ul: WWW.XINBEX.COM