Instrucţiuni pentru depozitarea și utilizarea benzii de bază Nylon

- Mar 01, 2019-

Nailon centura de bază unitate de stocare şi utilizare instrucţiuni


Centura de bază nailon este confectionat din nailon de inalta rezistenta bază cu tracţiune strat şi rezistente la uzură din piele sau cauciuc. Trebuie remarcat în timpul depozitării:


1. în cazul în care depozitarea, evita lumina directă a soarelui, puneţi-l în loc întunecos, pe cât posibil, o jumătate de metru deasupra solului şi nivelul de acesta în direcție orizontală. Este strict interzis pentru a fi deformat de extrudare.


2. în conformitate cu suprafaţa de marcat scripete, rulare directie săgeată şi marca de tensiune sunt instalate pentru a asigura paralelismul de scripete.


3. alungirea standard de centura este de 1,8 %. După tensionarea pentru 2-3 minute, după ce tensiunea este distribuită uniform, opri şi măsoară tensiunea, marca dacă intervalul de tensiune original este menţinut, şi apoi umple situaţia în funcţie de situaţie.

image

Exemplu de tensiune:


4. în cazul în care centura cu maşina este condus de cruce, pentru a face viaţa mai lung, corpul rotativ poate fi introdus la intersecţia.


5 dispozitiv de extragere unitate centura adoptă tip rotativ pentru a contribui la extinderea duratei de funcţionare. Dispozitivul mobil ar trebui să fie instalat la poziţia înainte centura intre roata pasiv.


6 curea de transmisie este rezistent la diverse uleiuri, unsori şi alte substanţe chimice generale, dar nu este rezistent la acizi organici, acizi anorganici, fenoli şi alcooli. Vă rugăm să acorde o atenţie.


7, curea de transmisie este folosit în general între-10 ° C ~ 60 ° C temperatura.


8, consultaţi fişele tehnice pentru mai multe detalii.

image