Introducerea caracteristicilor centurii de plasă din teflon

- Feb 09, 2019-

Cureaua de plasă specială (fier) din fluorocarbon este fabricată din emulsie suspendată din politetrafluoretilenă (cunoscută în mod obișnuit drept plastic) și impregnată cu plasă de sticlă de înaltă performanță. Este un produs nou compozit de înaltă performanță, multifuncțional. Datorită performanței excelente, este utilizat pe scară largă în industria hârtiei, alimentelor, protecției mediului, imprimării și vopsirii, îmbrăcămintei, chimicalelor, sticlei, medicamentelor, electronicii, izolării, felierelor, mașinilor și altor domenii.

image


Caracteristicile de performanță ale curelei de plasă cu teflon:


1. Se folosește pentru temperaturi joase -70 ° C, temperatură ridicată 300 ° C, rezistență la intemperii, anti-îmbătrânire, după aplicarea practică, centura de plasă din teflon este plasată continuu timp de 200 de zile la o temperatură ridicată de 250 ° C, nu numai puterea nu este scăzută, și greutatea nu a scăzut.


2, neadezivă: centura de plasă din teflon nu este ușor de aderat la nicio substanță. Și ușor de curățat toate tipurile de pete de ulei, pete sau alte atașamente atașate la suprafață; aproape toate substanțele adezive, cum ar fi pasta, rășina, vopseaua etc., pot fi îndepărtate cu ușurință;

image

3, rezistente la coroziunea chimică, pot rezista la coroziunea acidului puternic, a alcalinilor și a diferiților solvenți organici.


4, stabilitate dimensională bună (coeficient de extindere mai mic de 5%), rezistență ridicată, cu proprietăți mecanice bune.


5, oboseala anti-încovoiere, poate fi utilizată pentru un diametru mai mic al roții.


6, rezistente la medicamente, non-toxice, aproape toate produsele farmaceutice.


7, ignifug.

image

8. Permeabilitatea la aer a benzii transportoare, reducerea costului sursei de căldură și îmbunătățirea eficienței de uscare.


Domeniul de aplicare: Centura de plasă din teflon este potrivită pentru mașinile de uscare cu uscător și uscatoare în industria de imprimare și vopsire și imprimare; supraîncălzitor banda transportoare; banda transportoare cu linie de îmbinare; banda transportoare cu uscător cu infraroșu la distanță; mătase ecran, electronice, circuit Plate industria de uscare linia de producție banda transportoare; industria de imprimare UV masina de geam, lumina UV masina de transportoare cu bandă solidă; industria ambalajului mașinii de acoperire a materialelor, mașină de lipire, bandă transportoare comprimat; industria de confecții industria micșorată; industria alimentară de uscare Linii de producție benzi transportoare, etc.

image

Teflon centuri de plasă caietul de sarcini:


Oțel: 1MM * 0,5MM 1MM * 1MM 2MM * 2,5MM 4MM * 4MM 10MM * 10MM

image