Introducerea curelei de distribuție din poliuretan

- Feb 10, 2019-

Aplicarea curelei de sincronizare în domeniul automatizării mecanice poate fi considerată a fi foarte comună, iar cureaua de distribuție este împărțită în două tipuri: centura de distribuție din poliuretan și centura de distribuție din cauciuc. Astăzi, seria mică de transmisie XINBEX va introduce centura de distribuție poliuretanică.

image

Cureaua de distribuție poliuretanică PU este fabricată din material poliuretanic termoplastic importat și are o capacitate ridicată de protecție împotriva uzurii. Diferite tipuri de miezuri din sârmă de oțel asigură menținerea unei bune mișcări în transmisie și toleranțe reduse de producție. Un strat de nailon este aplicat pe flancurile dinților și pe spatele dinților în timpul producției pentru a se asigura că specificitatea operațională este menținută în aplicația particulară. Un strat de poliuretan poate fi adăugat la partea din spate a centurii pentru a preveni coroziunea sau încărcăturile mari.

image

Cureaua de distribuție este alcătuită dintr-o bandă inelară închisă cu un dinte la distanța egală pe suprafața periferică interioară și o roată corespunzătoare. În timpul mișcării, dinții se cuplează cu canelurile dinte ale scripeții pentru a transmite mișcarea și puterea, care este o transmisie de cuplare, și are astfel diferite avantaje ale transmisiei angrenajelor, transmisiei lanțului și transmisiei centurii.

image

Transmisia de precizie, transmisia stabilă, absorbția șocurilor, zgomotul redus, raportul viteză mare de transmisie, în general până la 1:10, permit viteza liniei până la 50m / s, eficiența transmisiei este ridicată, în general până la 98% -99%. Transferați puterea de la câteva wați la sute de kilowați. Structura compactă este, de asemenea, potrivită pentru transmisia cu mai multe axe, care are o tensiune mică, fără lubrifiere și fără poluare, astfel încât aceasta poate funcționa normal în cazul în care poluarea și mediul de lucru nu sunt permise.

image

Cureaua de distribuție poliuretanică poate fi împărțită într-o centură trapezoidală de distribuție a dinților și o bandă de distribuție a dinților curbate în funcție de tipul dintelui. În funcție de distanța dintre dinți și dinți, acesta poate fi împărțit în centuri sincrone cum ar fi MXL, XL, L, H, 2M, S2M, 3M, S3M, 5M, 8M, 14M, T2.5, T10 și AT10.

image