Invitație / 2018 Expoziție din industria ceramică din Guangzhou 5.1 Salonul E006

- May 28, 2018-

Expoziție Introducere

Cea mai mare expoziție din industria ceramicii din lume - Expoziția industriei ceramice din Guangzhou va fi deschiderea la 30 mai, în acel moment veți fi martorii puterii visurilor, în acel moment veți vedea slava visului ceramic chinezesc!

Numărul expozanților de la Expoziția de Industrie a Ceramicii Guangzhou din acest an a atins un nivel record. Potrivit statisticilor oficiale, aproximativ 900 de expozanți vor fi atrase de convergența noilor produse în Guangzhou. În cele opt săli de expoziție din zona A din complexul Pazhou din Expoziția de industrie a ceramicii din Guangzhou, a fost ocupată o suprafață de 90.000 de metri pătrați. La sediul expoziției de industrie a ceramicii din Guangzhou, vă putem oferi cele mai multe soluții la nivel de industrie. Pe site, puteți vedea cea mai recentă tehnologie, cea mai recentă tehnologie, cele mai noi echipamente și cele mai noi produse din industria ceramică globală.

În 2018, expoziția din industria ceramicii Guangzhou a depășit cu mult perioada istorică, atât în ceea ce privește numărul de expozanți, cât și numărul de produse noi la fața locului. În cadrul expoziției puteți experimenta nu numai tehnologia cea mai recentă, echipamentele cele mai recente, cea mai recentă tehnologie, ci și participarea la activitățile forumului bogat și colorat, în timp ce stăpânește dinamica industriei ceramice. Din 30 mai până în 2 iunie, vin la Expoziția de industrie a ceramicii Guangzhou, vom crea o sărbătoare vizuală și audio pentru a vă agitați industria de ceramică din lume.

Expoziție de ansamblu

Data expoziției:

30 mai 08: 30-17: 00

31 mai - 1 iunie 09:00 - 17:00

2 iunie 09: 00-13: 00

Locul de desfășurare: China Import și Export Târg Pazhou zona complexă A

Standul nostru numărul 5.1 Hall E006

Înființată în 1998, centura XINBEX a fost întotdeauna angajată să furnizeze curele industriale de înaltă calitate pentru producția industrială din China, integrând dezvoltarea, producția, procesarea și vânzările de modele integrate de afaceri. Avem atelier de producție propriu, echipamente avansate, linie de produse complete, 20 de ani de experiență în industrie, și întotdeauna să adere la aceeași calitate, oferind clienților cu cele mai rentabile produse.