Este banda transportoare un produs din cauciuc?

- Oct 24, 2018-

Banda transportoare instrucțiuni speciale personalizate:

  1. Material de bază: PU (poliuretan), PVC, cauciuc, silicon și alte materiale. Banda transportoare / centura plată (centura de bază a foii), [cureaua de transmisie poate fi utilizată cu cureaua de distribuție]. 2. Grosimea benzii de baza: 0.7mm ~ 4.2mm (PU), 1.0 ~ 6.0 (pvc), 1.5mm ~ 5mm (silicagel) Cauciuc: 3.0mm ~ 7.0mm Stoc epuizat, (de pe raft) 3. Alegerea culorii: pot fi selectate culorile verde, alb, negru, albastru etc. 4. Prelucrare specială: Bară de ghidare - specificații, poziție de prelucrare, cantitate, personalizate de client; fusta - specificații, poziție de prelucrare, cantitate, personalizate de client; / Bloc - specificații, poziție de prelucrare, cantitate, personalizate de client; perforare - specificații, poziție de prelucrare, cantitate, personalizate de client; plus burete, spumă - specificații, poziție de prelucrare, material, de către client 5. Despre conexiune: deschidere (nu este conectată); conectarea la un inel (conectare), disponibil pentru selectare; semi-conectat (cataramă centura)

Caracteristicile produsului benzii transportoare:

Suprafața de temperatură a produsului pentru banda transportoare poate fi împărțită în: banda transportoare cu bandă rezistentă la frig (minus 40 ° sau mai mult) banda transportoare cu temperatura normală (minus 10 ° la 80 °)

Banda transportoare are o bună elasticitate și nu este ușor deformată. Este fabricat din bumbac, de înaltă rezistență și de înaltă calitate din bumbac, nailon și poliester ca bază. Este realizat din culoarea albă sau deschisă, cu un agent de amestec necompensat din cauciuc natural. Este nepoluant și nu afectează învelișul de miros al igienei produselor alimentare. Formulă de formulare a benzii transportoare PVC este rezonabilă, în conformitate cu indicatorii de sănătate, culoare moderată, ușoară și durabilă. Curelele de transport PVC sunt potrivite pentru industria alimentară sau pentru sectorul alimentar pentru transportul alimentelor sau alimentelor ambalate în vrac, conservate, ambalate la o dimensiune mare de particule de 400 și capacitatea de transport poate fi de la 1 metru cub / oră până la 6000 metri cubi / oră.

Materialele din PVC sunt adesea adăugate cu stabilizatori, lubrifianți, agenți auxiliari de procesare, coloranți, agenți de impact și alți aditivi în uz curent. Are neinflamabilitate, rezistență ridicată, rezistență la intemperii și stabilitate geometrică excelentă. PVC este foarte rezistent la agenți de oxidare, agenți reducători și acizi puternici. Cu toate acestea, poate fi corodat de acizi de oxidare concentrată, cum ar fi acidul sulfuric concentrat, acidul azotic concentrat și, de asemenea, nu este potrivit pentru contactul cu hidrocarburi aromatice sau hidrocarburi clorurate.

Utilizate în principal în industria alimentară, tutun, logistică, ambalare și alte industrii. Este potrivit pentru transportul subteran al minei de cărbune și poate fi utilizat și pentru transportul materialelor în industria metalurgică și chimică.

8-8fbc25f4ec439cc7f8a450f732c736874_Oblique-Conveying-Surface-Wear-Resistant-Logistics-Belt