Este benzile transportoare cu bandă rezistentă la acidul fosforic?

- Oct 23, 2018-

Curelele de transport rezistente la acid și alcaline sunt în general prelucrate cu material de cauciuc, iar suprafața este amestecată cu materiale rezistente la acizi și alcaline. Este potrivit pentru mediul de lucru în contact cu acidul și alcalinele, cum ar fi fabricarea îngrășămintelor fosfatice, sarea marină și panza EP pentru materialele de schelet. Cu rezistență la acizi și alcaline este mai fiabilă.


Introducerea benzii transportoare cu acid și alcaline:


Suprafața de acoperire a benzii transportoare cu acizi alcalini este amestecată cu cauciuc și plastic și este umplută cu un material inert cu o rezistență excelentă la acid și alcaline, care este superioară benzii transportoare cu bază acidă neoprenică.

124f0a5a26dc09c

Bandă transportoare pvc


Materia primă a benzii transportoare pvc este etilenă înregistrată în polieterină, iar etilenă înregistrată în poliester nu are bandă transportoare de cauciuc special prelucrată în ceea ce privește rezistența la acid și alcalină. În general, concentrația poate fi controlată între 10% și 30% atunci când se transportă acid fosforic. Nu există nici o problemă în transportul benzilor transportoare din PVC.

8146767