Lumina de centura industriale

- Jun 08, 2018-

 Transportoare usoare includ în principal transportoare din PVC, cauciuc şi materiale plastice produs transportoare, PU transportoare şi curele bază film.

Banda transportoare din PVC

Grosime: 1.0, 1.5, 2.0, 1.8, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 5.0, 6.0, 9.0,

Centura de culoare: alb transportoare, banda transportoare verde inchis, negru bandă transportoare, transportoare verde.

Structura: Suprafaţa este o suprafata neteda de adeziv PVC, partea inferioară este original tesatura de fibră conductoare;

Conector forma: zig-zag, pas mitre sau metal conector cataramă

Utilizate pe scară largă în produsele alimentare, medicina, electronica, tutun, imprimare, ambalare, textile şi alte centura de linie de producţie.

PU transportoare

Material: Poliuretan (PU) este utilizat ca materie primă pentru producţia de benzi transportoare. Formula produsului este ştiinţific şi raţional. Acesta îndeplineşte standardele de igienă alimentară şi poate fi contactat direct cu alimente, cu moderat culoare si nici miros.

Grosime: 0.8 10, 1.5, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0

Structura: Suprafaţa este suprafata neteda de adeziv PU sau suprafata de lipici model, partea de jos este original tesatura de fibră conductoare;

Utilizate pe scară largă în produsele alimentare, medicina, tutun şi alte centura de linie de producţie.

Cauciuc şi plastic produse transportoare

Grosime: 0.5-1.5, 1.0-1.5, 1.5-2.0, 2.0-3.01.0-2.0

Produsul are cuprinzătoare de avantajele de cauciuc şi plastic, excelent de performanţă, gamă largă de aplicaţii, produse convenţionale sunt cazuri buna, speciale-verso luminii, părul-verso aplicat la alimente, electronice, tutun, imprimare şi de ambalare, textile, imprimare si vopsire, chimice, poştale, aeroport, ceai, anvelope, metalurgie, etc. Solicitări medii de încărcare de transport: metalurgie, constructii, materiale, lemn, poştale, chimică şi alte materiale grele de încărcare;

Ca o prelucrare lumina centura industrială, acesta este utilizat pe scară largă în diverse industrii. În toate zonele de pe linia de producţie, în plus faţă de alb alimentar igiena nivel, restul poate fi tratamentul anti-statică.