LogiMAT China 2019 China Soluții Internaționale de Logistică Internațională și Expoziție de Management al Proceselor

- Mar 14, 2019-

Timp de expunere: 15-17 aprilie 2019


Locul de desfășurare: Shanghai New International Expo Center ((2345 Longyang Road, Pudong New Area))


LogiMAT China 2019 China International Logistică Soluții și de gestionare a proceselor de expoziție și logistică asiatică Bienala transport logistic China a avut loc pe 15-17 aprilie, 2019 la Shanghai New International Expo Center. Cele două expoziții de logistică majore împărtășesc scara așteptată de 50.000 de metri pătrați de expoziții, urmăresc îndeaproape și apreciază produsele și tehnologiile logistice avansate din lume și caută soluții complete de producție, depozitare, distribuție și logistică a lanțului de aprovizionare. Denumirea completă a site-ului expozițional se desfășoară pe forumul de înaltă calitate, concentrându-se pe subiecte cum ar fi comerțul electronic, farmaceutice, mașini, fabricarea inteligentă, industria automobilelor, energia nouă, lanțul alimentar rece, industria de modă, ajutând întreprinderile să optimizeze lanțul de aprovizionare și să îmbunătățească logistica Eficiență și costuri logistice de economisire.

image

image

Organizator


Compania Europeană de Expoziții


Compania de expoziții din Stuttgart


Organizator


Nanjing Stuttgart Joint Exhibition Co, Ltd.


Motivul participării


Locul unde se adună factorii de decizie - Shanghai

Organizarea unei expoziții la centrul de luare a deciziilor unui cumpărător este unul dintre succesele LogiMAT. Admițând la conceptul expoziției germane LogiMAT, LogiMAT China vă va oferi cele mai noi produse și soluțiile cele mai potrivite pentru afacerea dvs. În Shanghai, LogiMAT China va colabora cu Transport Logistic pentru a vă arăta lanțul industrial de ultimă oră în industria logistică.


Sprijin puternic de la brand-ul expozițional părinte LogiMAT

Imaginea unică a mărcii premium premium LogiMAT și resursele loiale de clienți de vârf din Europa oferă o garanție puternică pentru aterizarea LogiMAT China pe piața chineză.


Organizație profesională

EUROEXPO Exhibitions & Conferences Ltd. găzduiește expoziția LogiMAT la Centrul Expozițional Stuttgart din Germania la începutul fiecărui an. Compania de expoziții Stuttgart din Germania este situată în Baden-Württemberg, Germania, care este cel mai dezvoltat oraș industrial și tehnologic. Având puternica putere economică și locație geografică, Centrul Expozițional Stuttgart deține mai mult de 60 de expoziții profesionale în fiecare an. Compania are filiale și reprezentanțe în peste 50 de țări din întreaga lume.


Expoziții colorate de expoziție concurente

LogiMAT China nu va fi doar o expoziție, ci și o demonstrație live. Puteți aprecia cu adevărat progresul și potențialul de dezvoltare al tehnologiei logistice de astăzi. Seminarele bogate vă permit, în același timp, să înțelegeți cele mai recente hotspoturi și contracte futures ale industriei logistice fără a pleca în străinătate. tendinţă.


Găsiți cele mai bune soluții de logistică pentru ziua de azi și mâine pentru afacerea dvs.

LogiMAT China este platforma perfectă pentru a prezenta echipamente logistice și tehnologia informației logistice, reunind cele mai avansate tehnologii și soluții în industria logistică globală de astăzi. Compania dvs. va obține mai multă atenție și mai multe oportunități de afaceri de la utilizatorii chinezi de logistică aici.


Afișați conținut


Logistică de manipulare și de depozitare tehnologie


Echipamente de depozitare și echipamente de operare


Sisteme de control al producției și de producție / roboți


Conveieri și accesorii pentru sol, AGV


Tehnică și sistem de manipulare a încărcăturii


Sisteme de ambalare, cântărire, măsurare și poștă


TIC, identificarea etichetelor, software de sistem


Alte echipamente și tehnologie

image

Banda transportoare logistică pe care am produs-o a participat și ea la expoziție.

Număr de cabină: N3J30