Întreținerea și utilizarea centurilor industriale

- Jul 10, 2019-

Mai întâi, menținerea centurii de sincronizare industriale


1. Cureaua de sincronizare industrială trebuie să fie curată în timpul transportului și depozitării, pentru a evita expunerea directă la soare sau imersarea ploii și zăpezii pentru a preveni contactul cu acizi, alcalii, uleiuri, solvenți organici etc. și la un metru distanță de dispozitivul de încălzire.


2. Temperatura de depozitare trebuie menținută între 18-40 ° C și umiditatea relativă trebuie să fie între 50-80%.


3. În timpul perioadei de depozitare, centura de distribuție industrială trebuie plasată într-o rolă și nu trebuie îndoită. Ar trebui să se întoarcă o dată în fiecare sezon în timpul plasării.


4. Curelele de distribuție industriale cu diferite tipuri și specificații ale straturilor nu ar trebui utilizate împreună. Îmbinările sunt de preferință lipite.


5. Tipul, structura, specificația și numărul de straturi ale curelelor de distribuție industriale trebuie selectate în funcție de condițiile de utilizare.


6. Viteza curelei centurii de distribuție industriale nu este, în general, mai mare de 2,5 m / s. Dimensiunea blocului este mare, materialul abraziv și dispozitivul de descărcare fixă trebuie utilizate la viteză mică.


7. Relația dintre diametrul tamburului de transmisie al transportorului și stratul benzii industriale, potrivirea rolei de transmisie, tamburul de mers înapoi și unghiul canelurii rolei trebuie să fie selectate în mod rezonabil în conformitate cu reglementările de proiectare ale transportorului.


8. Direcția de alimentare trebuie să fie în direcția de rulare a benzii industriale. Pentru a reduce impactul asupra centurii industriale atunci când materialul cade, jgheabul trebuie adoptat pentru a reduce distanța de cădere a materialului; secțiunea de preluare a curelei industriale ar trebui să scurteze spațierea întrerupătorului și să adopte cilindrul de amortizare. Scurgeri, cureaua este compatibilă cu o placă deflectoare moale și moderată pentru a preveni ca placa de ștergere să fie prea tare și să zgâriați centura centurii industriale.


În al doilea rând, utilizarea instrucțiunilor de centură industrială


1. Evitați ca rola să fie acoperită de material, determinând rotația să fie ineficientă, împiedicând scurgerea materialului între rolă și centura industrială, acordând atenție lubrifierii părții active, dar nu centurii industriale a ulei;


2. Evitați pornirea cu sarcină;


3. Dacă centura industrială este în afara abaterii, trebuie luate măsuri pentru corectarea ei;


4. Se constată că pagubele locale ale benzii trebuie reparate în timp pentru a evita expansiunea;