Nairobi Expozitia Internationala de Plastic si Industria Cauciucului (KENYA PLAST)

- Jul 02, 2019-

Timp de expunere:

07 iunie 2018 - 09 iunie 2018

Repere ale expoziției:

Evenimentul major al Africii în industria de material plastic și cauciuc


Locul desfășurării: Kenya - Nairobi

Industria expoziției: cauciuc

Scară de expoziție: 25.000 de metri pătrați

Organizator: Târguri de Întreprinzător (India) Pvt. Ltd.

XINBEX participated in the rubber exhibition

criteriile de expunere

Materii prime, polimeri și rășini, produse semifabricate, amestecuri și aliaje și compozite, produse chimice speciale, preamestecuri de plastic, aditivi, coloranți de plastic, umpluturi și armături, mașini de prelucrare - extrudare, extrudare, matrițe, prelucrarea suprafețelor / uscător / răzuitor / mixer mixer / bandă transportoare și alimentator de plastic, echipamente de testare / software, instalație de reciclare și echipamente auxiliare, promovarea cultivării materialelor plastice, instruirea instituțiilor / editorilor, etc.

Expoziție introductivă

KENYA PLAST, Kenya, este un eveniment major în Africa pentru industria de material plastic și cauciuc. Este sponsorizat de KMG și Întreprinderile Internaționale, organizatorul companiei India Plastics, Indiaplast. Cei doi organizatori au o vastă experiență în organizarea de expoziții. În special, categoria de mașini sa bucurat de multă reputație. În acel moment, importatorii, comercianții, distribuitorii și agenții din țările din Europa Centrală și de Est, din țările din Europa Centrală și de Vest vor fi invitați să viziteze și să cumpere. Expoziția de trei zile va prezenta noi mașini moderne din cauciuc plastic și servicii tehnice profesionale, care vor atrage liderii industriei globale de ambalaje din cauciuc plastic.

Analiza pieței

Pe piețele emergente din Africa, organizatorii și asociațiile locale au un sprijin puternic. Organizatorii și asociațiile locale de materiale plastice cooperează împreună cu expozanții pentru a face meciuri comerciale înainte de expoziție. Expozițiile locale înainte de expoziție vor fi folosite pentru expozanți la nivel de expoziție. Utilizarea gratuită a energiei electrice și a gazelor, numai pentru expozanții cu echipament.

Rubber conveyor belt participates in the exhibition

Avantaje geografice unice: Kenya se află pe coasta de est a Africii și se învecinează cu Oceanul Indian. Este un important centru de aprovizionare pentru mărfuri din Africa de Est și o zonă majoră de reexport pentru importurile din țări din Africa Centrală și Africa de Sud.


Suprafața radiațiilor este mare, iar piața comerțului de tranzit are un avantaj puternic: Kenya este o țară cu o bază economică relativ bună în Africa Subsahariană. Situația politică și economică este relativ stabilă. Kenya are o populație de aproximativ 45 de milioane, iar produsele sale sunt exportate pentru a satisface nevoile a peste 100 de milioane de consumatori din Africa de Est. Cu alte cuvinte, Kenya este cea mai mare țară reexportatoare din Africa. Prin urmare, exportul de produse către Kenya deschide nu numai piața kenyană, ci întreaga piață africană. Condițiile geografice superioare ale Kenyei o fac o poartă comercială pentru bunurile importate din regiunea Africii Centrale, subcontinentul indian și Europa și Asia. Este una dintre cele mai promițătoare piețe de pe continentul african.


Stabilitatea politică și economică, guvernul a pus în aplicare o serie de măsuri de liberalizare economică, cum ar fi abolirea restricțiilor de import și a licențelor de import, reducerea tarifelor la import și controlul valutar, au sporit considerabil puterea de cumpărare a Kenei.


Piața de materiale plastice este foarte solicitată. Capitala Nairobi este centrul comercial, economic, comercial și financiar și centrul de transport al Africii de Est. Este cunoscut ca micul Paris al Africii. În prezent, există mai mult de 100 de întreprinderi industriale din plastic și cauciuc în Kenya, cu o capacitate anuală de producție de aproape 10.000 de tone, majoritatea fiind situate în Nairobi și Mombasa. Sectorul industriei plastice beneficiază de o creștere a cererii și combină noi schimbări tehnologice în produsele din plastic produse de industria prelucrătoare. Rezultatul general este o creștere continuă a producției din industria materialelor plastice și o cerere imensă pentru creșterea rapidă a produselor din plastic.