Polonia (Poznan) Expoziție internațională de unelte de mașini și hardware

- Jun 25, 2019-

Timp de expunere:

04 iunie 2019, 07 iunie 2019

Repere ale expoziției:

Unul dintre târgurile industriale importante din Polonia


Furnizarea unei tehnologii moderne pentru publicul interesat de modernizarea viitoarei producții și management


Locul desfășurării: Polonia - Poznan

Industria expoziției: Instrumente hardware industriale

Scară de expoziție: 23.000 de metri pătrați

Organizator: Polonia Expoziție internațională Poznan

XINBEX participates in international industrial exhibitions

criteriile de expunere

1. Expoziție internațională de mașini-unelte: strung, mașină de găurit, mașini de transport și cap de putere, mașină de rectificat, mașină de rectificat scule, unelte de tăiere și finisare a uneltelor, mașină de rindeluit, mașină de formare, mașină de șlefuit și mașină de lustruit și sistem, prese, prese speciale de aplicare.

2. Expozitia Metalurgica si Turnatorie: subcontractarea si subcontractarea: supape, elemente de fixare, piese metalice finite, piese tehnice, piese tehnice nerezante, piese metalice taiate, piese auto, asamblare componente si structuri metalice, , matrite, piese auto.

3. Materiale: oțel, aluminiu și alte metale, ceramică, materiale compozite și alte materiale și compuși industriali diverse.

4, expoziție tehnologie de tratament de suprafață: tehnologie de suprafață: curățare, pretratament, acoperire de suprafață, geamuri, echipamente de testare, tratarea suprafeței plastice industriale, pulverizare termică, generarea microstructurilor, tratament termic; pulbere de acoperire: materiale de acoperire cu pulbere, Echipament de pretratare, echipament de testare, protecția mediului și siguranța producției.

5, expoziție tehnologia de sudare: tehnologie de sudare: laser, sudare cu arc, sudura și suprafata cu arc cu plasmă, sudura sub presiune; echipamente de sudare: echipamente automate de sudare cu cusătura circumferențială, invertor DC masina de sudura cu arc de mână, invertor DC argon mașină de sudare arc, bioxid de carbon gaze ecranat sudor; materiale de sudare: tija de sudare, flux, gaz.

6, subiectul transmisiei de fluid: transmisie hidraulică și hidraulică (pompe hidraulice și pneumatice): pompă hidraulică, motor hidraulic, cilindru și antrenare, supapă hidraulică, baterie hidraulică, componente hidraulice și sistem hidraulic, motor de aer, transformator de tensiune, și furtunuri, sigilii și accesorii.

7. Expoziții de logistică și transport: camioane industriale, dispozitive de ridicare, macarale, platforme de ridicare, sisteme de operare pentru manipularea continuă a materialelor, sisteme de control logistic, echipamente de operare și depozitare, sisteme de transport fără șofer și componente conexe, accesorii și componente conexe Managementul logisticii.

8, expoziții scule hardware: scule hardware: unelte de mână, unelte electrice, unelte de sudare, unelte de grădinărit, unelte de reparații auto, unelte de construcție, unelte de război, tachete, hardware zilnic, hardware de construcție etc .; produse hardware: rulmenți, elemente de decorare a mobilierului, hardware pentru decorarea fierului, toate tipurile de adezivi, sigilii, toate tipurile de uși și ferestre, elemente de fixare, încuietori, produse antifurt și de alarmă, echipamente de securitate, vopsele și acoperiri; mecanice hardware.

Conveyor belts produced by XINBEX participate in the exhibition

Expoziție introductivă

Expoziția de mașini și scule hardware internaționale din Polonia (Poznan) este unul dintre cele mai importante târguri industriale din Polonia. Tema este "Inovația din industrie, șoferii de afaceri". Această expoziție de patru zile reunește oameni din întreaga lume care au făcut ceva în domeniul noilor tehnologii, al prelucrării metalelor și al producției automate. Aproape 1.000 de expozanți din 27 Țara, cu o suprafață de expunere de aproximativ 23.000 de metri pătrați, a atras aproximativ 17.500 de vizitatori. Spectacolul reprezintă o prezentare a tehnologiei moderne pentru publicul interesat de modernizarea producției și managementului viitor.


Expozanții au adus mii de mașini și echipamente industriale. Mai mult, este încurajator faptul că din ce în ce mai multe companii străine pot să primească comenzi la spectacol în fiecare an la Târgul Internațional din Poznan. Centrul Expozițional și de Conferințe Poznań din Polonia este un centru expozițional modern, cu peste 70 de săli de întâlniri, 16 săli de expoziții și un parc auto pentru 2.000 de mașini. Designul său interior divers este ideal pentru a expune o gamă largă de produse și evenimente. Spectacolul se desfășoară într-un climat de afaceri bun și oferă oportunități de afaceri care permit expozanților și potențialilor clienți să desfășoare discuții aprofundate în afaceri.

Industrial conveyor belts produced by XINBEX

Analiza pieței

Polonia este situată în nord-estul Europei Centrale. Acesta este situat strategic. Polonia este situată în centrul Europei. Este un hub de transport terestru și de apă și de transport terestru, cu transport convenabil și poate radia în Europa de Est și de Vest și Europa de Nord și Sud. Polonia este una dintre cele mai reușite țări din Europa Centrală și de Est. Guvernul polonez a stimulat creșterea economică prin reducerea ratelor dobânzilor, reducerea impozitelor, reducerea sarcinilor corporative, sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii, creșterea investițiilor în infrastructură și încurajarea exporturilor și a investițiilor. Economia Poloniei a menținut o tendință de creștere ridicată, guvernul polonez a luat măsuri pentru a reduce povara asupra întreprinderilor, creșterea sprijinului pentru întreprinderile mici și mijlocii, și să extindă investițiile în construcția de infrastructură pentru a promova creșterea economică și ocuparea forței de muncă. Economia poloneză a intrat treptat într-o altă perioadă de creștere rapidă. După decenii de dezvoltare, mașinile-unelte CNC din China au înregistrat progrese importante în ceea ce privește tipul de produs, nivelul tehnologiei, calitatea și producția și au făcut progrese majore în ceea ce privește unele tehnologii-cheie.


Potrivit statisticilor Eurostat, în ianuarie-septembrie 2016 volumul importurilor și exporturilor de mărfuri între Polonia și China a fost de 12,90 miliarde USD, o creștere de 6,1%. Printre acestea, exporturile Poloniei către China au fost de 1,40 miliarde de dolari SUA, reprezentând 0,9% din exporturile totale ale Poloniei, practic aceleași cu aceeași perioadă a anului trecut; Polonia a importat 11,5 miliarde de dolari din China, o creștere de 7,5%, reprezentând 7,9% din importurile totale ale Poloniei, o creștere de 0,6 puncte procentuale. Din ianuarie până în septembrie, deficitul comercial dintre Polonia și China a fost de 10,1 miliarde de dolari SUA, o creștere de 9,3%. China este sursa deficitului mare al Poloniei.