Precauţii pentru utilizarea nesfârşite de transportoare

- Oct 31, 2018-

Note privind utilizarea de benzi transportoare fără sfârşit în producţia industrială, fără sfârşit transportoare sunt cele mai frecvente tipuri de benzi transportoare, şi interminabile benzi transportoare sunt folosite pentru a face transportoare în curele fara sfarsit atât în timpul producţiei, din cauza lor unic proiectarea structurii este utilizat pe scară largă în multe industrii.


fcc20667818408a4ee5ff422aa9a7dc6_Surface-Cotton-Anti-Stick-Conveyor-Belt

În producţia industrială, preocuparea de producatori este modul de a face lor transportoare curele performante, uşoare, multi-funcţional, durată lungă de viaţă, astfel încât utilizarea corectă a transportoare este deosebit de important. Astăzi, Mingcheng transmiterea va explica circulare de transport. Ce ar trebui să fie dat atenție în timpul utilizării centurii:


1. evita rolei fiind acoperite de material, cauzând rotaţie a fi ineficient, împiedică scurgerea materialului să fi prins între role şi banda, plătitor atenţie la lubrifierea părții mobile din transportoare, dar nu uleios de transportoare.


2. în cazul în care banda transportoare se scurge, ar trebui luate măsuri pentru a corecta în timp.


3. preveni transportoare la pornire.


4. în cazul în care transportoare este deteriorat partial, bumbac artificiale ar trebui să fie reparate în timp pentru a evita extinderea.


5. evita centura fiind blocate de cadru, piloni sau materiale de bloc pentru a preveni ruperea şi lăcrimare.

360截图20160909094633327