PU bandă transportoare inel Cum de a alege?

- May 28, 2018-

Multe companii vor avea diverse probleme în achiziționarea benzilor transportoare. Unii dintre ei caută benzile de transport relevante pe site pentru consultări tehnice. Cei care cunosc tehnologia, de asemenea, știu mai multe despre ce fel de benzi transportoare necesită echipamentul meu, dar unii sunt personalul din domeniul achizițiilor care nu înțeleg ce fel de efect trebuie să obțină echipamentul. Există, de asemenea, comercianți. Clientul informează pur și simplu dimensiunile specificațiilor și alte utilizări nu sunt informate, astfel încât atunci când căutăm produse conexe pe Internet, vom fi orbi. Asta ne spune astăzi că, în procesul de achiziționare, trebuie să știm ce parametri ne vor ajuta să facilităm cumpărarea!

Mai întâi răspândiți cunoștințele de bază ale benzii transportoare

Banda transportoare este numită și banda transportoare fără sfârșit. După finalizarea producției de benzi transportoare plate, deoarece mediul sau condițiile de utilizare trebuie utilizate pentru banda transportoare fără sfârșit, vom vulcaniza banda transportoare plană (numită și adezivul fierbinte) pentru ao face să devină o bandă transportoare fără sfârșit. Miezul benzii transportoare fără sfârșit este realizat din bumbac de înaltă calitate sau din panza de bumbac victorian întrețesut, în general 2-8 straturi sau panza de nylon (sau panza de poliester) ca strat puternic. Conform cerințelor clienților, putem produce tip comun, tip de rezistență la căldură ( 180 ° C), tip de rezistență la rece (nu mai mică de -40 ° C), tip rezistent la acizi și alcaline și tip rezistent la temperaturi ridicate (nu mai mult de 200 ° C). Cureaua transportoare fără sfârșit.

Parametrii de selecție trebuie să înțeleagă și specificațiile:

1. Trebuie să înțelegem mediul în care se folosește banda noastră. De exemplu, mediul de lucru are temperatura, dacă există ulei, ce material este transportat, este necesar să selectați banda transportoare rezistentă la temperatură, rezistența la ulei și așa mai departe.

2. Care este grosimea benzii transportoare?

3, mărimea - trebuie să cunoașteți lățimea de bandă și perimetrul de transmisie, nu uitați să fie circumferința banda transportoare, perimetrul, perimetrul!

4, cum să conectați articulațiile, orificiile, centurile sau cataramele de oțel etc.

5, cât de mult este tamburul direct? Cunoașterea diametrului tamburului vă va spune ce este domeniul de grosime al benzii transportoare. Diferitele diametre ale tobei sunt potrivite pentru grosimea diferitelor benzi transportoare. Prea groasă o bandă transportoare va cauza alunecarea tamburului!