Benzi transportoare cu bandă de transport din PVC cu curea suplimentară Punch Plus

- Aug 27, 2018-

Cureaua transportoare a fustei este împărțită în două tipuri: o bandă transportoare cu șorț și o bandă transportoare cu șorț.

Banda transportoare de fusta poate transporta in mod continuu toate tipurile de materiale in vrac, la orice unghi de inclinare de la 0-90 grade, cu un unghi de inclinare mare de transport, un domeniu larg de aplicare si un spatiu mic de pardoseala. Are caracteristicile unui punct de transfer, o investiție redusă a construcțiilor civile, un cost redus de întreținere și o capacitate mare de transport și rezolvă unghiul de transport care nu poate fi obținut de cureaua de transport obișnuită sau de banda transportoare tip. Transportorul cu nervuri ondulate poate fi proiectat ca un sistem de transport complet, în conformitate cu cerințele, evitând transportorul intermitent și sistemul de ridicare complex de transport.

Cureaua transportoare cu nervuri ondulate transportă o gamă largă de materiale vrac în direcții orizontale, înclinate, verticale și unghiulare, de la cărbune, minereu, nisip la îngrășăminte și cereale.

Mărimea materialului nu este limitată și poate fi de la o dimensiune mică a particulei la o dimensiune mare a particulelor de 400 mm, iar cantitatea de transport poate fi de la 1 metru cub / oră la 6000 de metri cubi / oră.

Caracteristicile curelelor de transport cu deflectoare:

1. Cureaua transportoare de tip deflectoare mărește unghiul de transport (30 ~ 90 grade);

2. Banda transportoare cu șican are o amprentă redusă și o investiție redusă;

3. Banda transportoare de tip deflectoare are o capacitate mare de transport și o înălțime de ridicare mai mare;

4. Banda transportoare a șicanelor poate trece ușor de la orizontală la înclinată (sau verticală);

5. Banda transportoare de tip deflectoare este adecvată pentru transportul materialelor sub formă de pulbere, granule, blocuri mici, pastă și lichide care sunt ușor de împrăștiat;

6. Banda transportoare cu șican are un consum redus de energie, o structură simplă, o rezistență ridicată a benzii și o durată lungă de viață.

Caracteristicile de perforare a benzii transportoare:

Benzi transportoare cu benzi transportoare, în general, în funcție de necesitățile industriei, vor perfora numai banda transportoare, iar banda transportoare perforată nu va transporta produse din pulbere, în special pentru a livra produse finite sau produse semifinite care trebuie ventilate;