PVC & PU pe banda rulanta Belt producatori - XINBEX

- May 03, 2018-

XINBEX centura Industrial Co, Ltd. este în principal angajate în prelucrarea de PVC, PU si PE materiale. Principalele produse sunt: infinite pe banda rulanta centurile, oţel cataramă transportoare, v-Ghidul centurii transportoare, pene de transportoare, stantare transportoare, role transportoare, flancul transportoare, PU alimentare transportoare, şi diverse model transportoare. Temperaturi ridicate benzi transportoare, etc... poate oferi, de asemenea, în incintă conexiune de benzi transportoare. Produsele pot fi utilizate pe scară largă în produse alimentare, electronice, medicina, băuturi, hârtie şi alte industrii, produs de transport şi linii de producţie produse.

QQ图片20180503171527.png

Ca cea mai mare economie globală care capturile cu Europa şi Statele Unite, China ocupă primul în lume în puterea de productivitate şi de consum. Într-o ţară foarte industrializată, cererea pentru transportoare care sunt indispensabile pentru operaţiunile mecanizate în producţia industrială este în creştere, de asemenea.

În ultimii ani, implementarea strategiei economice naţionale a condus la crearea de noi coridoare de cooperare economică internaţională, cum ar fi noul pod de Continental Asia-Europa, China-Mongolia, Asia de vest China-Central Asia, şi Peninsula China Indochina, precum şi infrastructurii transporturilor, comerţului şi investiţii cu ţări-a lungul traseului. Cooperarea în domenii precum cooperarea energetică, integrarea regională, internaţionalizare de RMB.

0101.png

Ca un producător de benzi transportoare, XINBEX consideră că, în faţa unor oportunitati de afaceri uriaşe, calea de dezvoltare viitoare a industriei de banda transportoare este obligat să devină mai larg şi mai larg, şi va merge mai departe şi mai departe.

图片4.png