SAITEX (Expoziția de mărfuri din Africa de marcă din China)

- Jul 18, 2019-

criteriile de expunere

1. Necesități zilnice: produse de vânzare cu amănuntul pentru diferite magazine, produse pentru petrecerea timpului liber, produse electronice și aparate de uz casnic mici, echipamente pentru fast-food, articole de bucătărie, obiecte de uz casnic, produse din plastic, produse sportive și de petrecere a timpului liber, produse textile, mărfuri de uz casnic de uz casnic, articole sportive, aparate de uz casnic.

2, industria ușoară și produsele alimentare: fabricarea de mașini industriale ușoare și produsele de ambalare, cum ar fi alimente, băuturi, papetărie, materiale plastice, îmbrăcăminte, încălțăminte și articole din piele, cosmetice, articole de uz casnic, obiecte sanitare și alte produse sanitare.

3, scule electrice și materiale de construcție: toate tipurile de mașini de construcție și mașini industriale ușoare, toate tipurile de scule și produse de uz casnic, generatoare, compresoare, unelte pneumatice, echipamente de sudură și consumabile electrice, scule electrice, unelte, elemente de fixare, fitinguri, pompe, supape etc.

XINBEX exhibition site

Expoziție introductivă

Începând cu anul 2012, Ministerul Comerțului a organizat în fiecare an Expoziția africană de marcă chinezească în Africa. Pentru a-mi spori mai bine exportul de produse africane, aprofundați dezvoltarea piețelor africane și optimizați structura pieței internaționale a comerțului exterior. Din anul 2016, Expoziția China Brand Commodities Africa sa mutat pentru prima dată la Johannesburg, Africa de Sud, în același timp cu Târgul Internațional de Comerț Johannesburg (SAITEX) din Africa de Sud.


Introducere la târgul internațional de la Johannesburg (SAITEX) din Africa de Sud:

Primul târg internațional SAITEX din Africa de Sud a început în 1993. În 2008, expoziția a fost organizată de compania de expoziții EMS din Africa de Sud. Expoziția a atras companii din 49 de țări și regiuni; numărul vizitatorilor înregistrați a fost de 13.551, iar publicul a venit din 72 de țări și regiuni diferite. Vizitatorii au inclus în principal antreprenorii, distribuitorii, producătorii, importatorii și exportatorii, comercianții cu amănuntul. , angrosiști și agenți și alte ocupații.


Expoziția a atras o audiență largă, iar 56,2% au venit din partea președintelui companiei, a directorului executiv, a proprietarului și a conducerii superioare. Cumpărătorii au o putere de cumpărare ridicată, 42,9% dintre cumpărători semnează contracte la fața locului și continuă să crească în continuare, iar 21,1% dintre cumpărători recomandă altor clienți să comande produsele specificate. Întreprinderile și exponatele din China au fost foarte populare la expoziție, iar numărul vizitatorilor a fost ridicat. Companiile toate au exprimat că au obținut rezultatele așteptate.

XINBEX conveyor belt participates in the exhibition

Analiza pieței

(1) Africa de Sud are o capacitate mare și o putere economică puternică

Africa de Sud este o țară cu venituri medii și o economie africană cu influență economică. În 2014, produsul intern brut (PIB) al Africii de Sud a atins 402,1 miliarde de dolari SUA, reprezentând aproximativ o treime din producția economică totală a țărilor africane sub-sahariane, clasându-se pe locul 28 în lume și pe primul loc în Africa. Potrivit statisticilor Biroului de Statistică al Africii de Sud, volumul importurilor și exporturilor produselor din Africa de Sud în 2014 a fost de 190,88 miliarde de dolari SUA, reprezentând 47,45% din PIB. Comerțul exterior a devenit motorul dezvoltării economice a Africii de Sud.


(2) Africa de Sud are o puternică putere de radiații în țările și regiunile învecinate

În nordul Namibiei, Botswanei, Zimbabwe, Mozambic și Swaziland, înconjurat de Lesotho în mijloc, înconjurat de Oceanul Indian și Oceanul Atlantic la est, sud și vest, traseul Cape of Good Hope la capătul sud-vestic a fost întotdeauna unul din căile navigabile ale lumii. În plus, Africa de Sud pune în aplicare un sistem de liber schimb și este membru fondator al Organizației Mondiale a Comerțului (OMC); piața sa și sistemul financiar sunt relativ bine dezvoltate; ca cea mai mare economie din Africa, Africa de Sud are o puternică putere de piață pentru țările și regiunile învecinate. Multe bunuri internaționale au fost revândute altor țări africane prin intermediul importurilor din Africa de Sud și sunt importante porturi și poduri pentru intrarea pe piața africană.


(3) Comerțul bilateral între China și Africa de Sud a menținut o dezvoltare constantă și sănătoasă și este foarte complementară.

Conform statisticilor din raportul de țară al Ministerului Comerțului, volumul importurilor și exporturilor de bunuri bilaterale dintre China și Africa de Sud în 2014 a fost de 24,08 miliarde USD. Printre acestea, Africa de Sud a exportat 8,64 miliarde de dolari în China, reprezentând 9,5% din totalul exporturilor din Africa de Sud; Africa de Sud a importat din China 15,44 miliarde de dolari, reprezentând 15,5% din totalul importurilor din Africa de Sud. Pentru al cincilea an consecutiv, Africa de Sud a devenit cel mai mare partener comercial al Chinei în Africa. Pentru al șaselea an consecutiv, China a devenit un bun partener comercial, o bună piață de export și o bună sursă de importuri pentru Africa de Sud. Principalele produse exportate de Africa de Sud în China sunt produse minerale, metale comune și produse. Exporturile chineze către Africa de Sud sunt în principal produse ușoare industriale, cum ar fi produsele mecanice și electrice, textilele, produsele chimice, mobilierul și jucăriile. Comerțul dintre China și Africa de Sud a menținut o dezvoltare constantă și sănătoasă, complementaritatea și creșterea stării de confidențialitate a comerțului. Organizarea expozițiilor africane din Africa de Sud poate aduce rezultate mai bune în publicitate și expoziție.