Șase motive pentru ruperea benzii transportoare

- Aug 10, 2017-

Banda transportoare în cursul utilizării benzii transportoare poate fi cauzată de diferite cauze ale ruperii situației, de această dată ar trebui să opriți mașina în timp pentru a evita pericolul, următorul banda transportoare introdusă de Xiaobian a fost ruptă din șase motive.

1, blocând materialul cauzat de ruperea benzii transportoare. Transferați chutele mici, blocând ușor materialul și impuritățile prin cauza ruperii benzii transportoare.

2, devierea benzii transportoare cauzată de marginea de tragere.

3, transportul de materiale cauzate de impurități în ruperea benzii. Infuziunea impurităților din materialul portului de cărbune, calitatea principală a cărbunelui nu este bună, cărbunele din cărbunele mari și diferite impurități, cum ar fi fierul, bastoanele etc., aproximativ 70-80% din lacrimă, asigurând astfel sursa de cărbune Calitatea este cheia pentru rupere.

4, întoarce-te cu cărbune rotativ și așa mai departe.

5, structura transportoarelor cu bandă nu este perfectă pentru a provoca ruperea centurii. Deoarece structura transportorului cu bandă nu este perfectă, punctul de transport al benzii transportoare este mare, impuritatea în fluxul cărbunelui este relativ mare, forța de impact este mare, impuritatea ascuțită și duritatea lungă este ușor de introdus în banda transportoare ruperea benzii transportoare.

6, echipamente auxiliare de transport cu bandă cauzate de instalarea necorespunzătoare a ruperii centurii. Echipamentul auxiliar al transportorului cu bandă, căderea linerului, fierul atașat la fierul ascuțit, instalarea de curățare necorespunzătoare și așa mai departe pot cauza ruperea și răzuirea benzii transportoare, banda transportoare obișnuită fără structură orizontală de protecție nu poate împiedica ruperea.

În plus, partea laterală a benzii transportoare a îmbătrânirii stratului de bază al benzii transportoare a apei, cauzând corodarea frânghiei, poate provoca, de asemenea, ruperea.