Fusta Conveyor de întreținere și instrucțiuni

- Sep 03, 2018-

1. Curelele transportoare trebuie păstrate curățate și protejate de lumina soarelui sau de ploaie sau zăpadă pentru a preveni contactul cu acizi, uleiuri alcaline, solvenți organici și alte materiale și la un metru distanță de dispozitivul de încălzire.


2. Temperatura din depozit trebuie menținută între -18 ° C și 40 ° C în timpul depozitării și temperatura relativă trebuie menținută între 50-80% RH.


3. În timpul depozitării, produsul trebuie plasat în rulouri și nu trebuie îndoit. Acesta se întoarce o dată la fiecare trimestru în timpul perioadei de depozitare.


4. Benzile transportoare de diferite tipuri și specificații nu trebuie utilizate împreună, iar îmbinările sunt de preferință lipite.


5. Tipul, structura, specificația și numărul de straturi ale benzii transportoare trebuie selectate în mod rezonabil în funcție de condițiile de utilizare.


6. În general, viteza de rulare a benzii transportoare nu este la fel de mare ca 2,5 m / s. Dimensiunea blocului este mare, materialul cu uzură mare și dispozitivul de descărcare cu tip fix de tip plug ar trebui să utilizeze cât mai mult posibil viteza redusă.


7. Diametrul tamburului de transmisie al transportorului și închiderea benzii transportoare, a rolei de transmisie, a tamburului de mers înapoi și a cerințelor pentru unghiul canelurii transportorului trebuie selectate în mod rezonabil în conformitate cu reglementările de proiectare ale transportorului. 201805181128081978420.jpg