Bandă de transport specială pentru industria de schi, centură de transport eficientă și sigură pentru călători pentru stațiunea de schi

- Oct 25, 2018-

În primul rând, caracteristicile

(1) Factor de înaltă siguranță și funcționare stabilă, adecvat pentru toate tipurile de persoane;

(2) costuri reduse de întreținere;

În al doilea rând, selecția

Banda transportoare de schi este strâns legată de mediul de transport.

(1) Stațiune de schi simulată în interior

Stațiunea de schi simulată în interior are o temperatură constantă și este adecvată pentru materiale din PVC. Modelul suprafeței are o frecare mare și traiectoria este scurtă. Cureaua transportoare de schi din PVC poate fi personalizată în funcție de distanța efectivă a tamburului și de lungimea tamburului, fără lățime de bandă.

image


(2) Stațiune de schi în aer liber

Stațiune de schi în aer liber, temperatură scăzută, potrivită pentru material din cauciuc, schelet EP cu trei straturi, model de suprafață pentru creșterea fricțiunii. Stațiunea de schi în aer liber are un mediu dur și utilizează cauciuc natural pentru o viață lungă.

image

În al treilea rând, întreținerea

(1) Curelele de transport interioare de schi trebuie corectate și întinse în timp în timpul utilizării, iar tamburul și utilizarea motorului trebuie verificate în mod regulat.

(2) Banda transportoare de schi în aer liber are o lungă distanță de transport. Aceasta nu numai că trebuie să corecteze abaterea în timp, să prevină accidentele, ci și să verifice uzura. Dacă uzura este gravă, trebuie înlocuită în timp.