Centură de sincron principiu de lucru

- Aug 14, 2018-

Transmiterea de centura calendarul este compus din o centură de nesfârşită cu dinti spaţiate egal pe suprafaţa interioară periferice şi un scripete cu dinti corespunzătoare. În timpul funcţionării, dintii sunt ochiuri cu caneluri dinte de scripete pentru a transmite miscare si putere. O noua unitate de centura cu avantajele de transmisie şi lanţ de mers cu maşina de viteze transmisie.


Centură de sincronizare şi sincron roata instalarea şi utilizarea precauţie:


Reduce distanţa de centrul de scripete. În cazul în care există un scripete tensionare, desfaceţi-l în primul rând, apoi regla distanţa de centrul după ataşarea cureaua. Pentru centru fix distanta transmisie, scripetele ar trebui eliminate în primul rând, şi centura ar trebui să fie ataşat la scripete înainte de scripete este fixată la arborele.


De remarcat, de asemenea, în timpul instalării următoarele puncte:


1 când instalaţi curele, dacă distanţa de centrul de două scripeţi pot fi mutate, distanţa de centrul de scripete trebuie să fie scurtată în primul rând, apoi curele este instalat şi apoi se resetează la distanţă de centru. În cazul în care există o roată de tensionare, prima relaxa roti tensionare, apoi instalaţi curele, şi apoi instalaţi roti tensionare.


2 când ataşaţi curele la scripete, amintiţi-vă să nu folosească forţa prea mult, sau folosiţi o şurubelniţă pentru a intari curele pentru a preveni stratul de tracţiune în curele de fiind defalcate în funcţie de aspectul. Când se proiectează la scripete, este bine sa folositi o structură în care două linii de arbori poate muta mai aproape unul de altul. În cazul în care structura nu este permis, este mai bine să ataşaţi curele la arborele corespunzătoare împreună cu rola motorizată.


3 control tensiune iniţială corespunzătoare.


4 în unitatea de centură de sincron, paralelismul axelor două scripete este relativ mare, altfel curele va fugi când lucrează, şi chiar şi sări din scripetele. Non-paralel axe va provoca, de asemenea, presiunea inegală, care va provoca începutul dinte uzura.


5 cadrul sprijinirea scripetele trebuie să aibă rigiditate suficientă, altfel scripetele va provoca două axe să fie non-paralel atunci când funcționează combinaţie lacăt.