Vorbesc despre avantajele şi dezavantajele de lumina benzi transportoare

- May 23, 2018-

Uşoare transportoare, potrivit pentru o varietate de industrii, inclusiv industria alimentarã, piele de căprioară electronice, proiectarea de masini de precizie, economii poştale, imprimare industrie, dulgherie, industria tutunului, industria de logistica.

Primul, materialul:

Transportoare uşoare sunt, în general, realizate din PVC, PU, silicon, Teflon, etc. Materialul în sine este non-toxic şi inodor, şi poate fi în contact direct cu transportor. În scopul de a îmbunătăţi unele de performanţă, vor fi modificate unele formule.

Transportoare grele sunt realizate în principal din cauciuc si au un miros mare şi sunt predispuse la gaze toxice. Acestea sunt potrivite pentru transport minereu şi nisip.

Al doilea, modelul

Uşoare transportoare au o mare varietate de modele, cum ar fi iarba linii, linii de diamant, caractere, pânză modele, modele carouri, etc., în funcţie de mediul de transport, modele diferite sunt selectate.

Centura grele model este relativ mic, în principal pe baza herringbone model, iarba model, plan, potrivit pentru rock sablare şi alte medii dure

Al treilea, grosimea

Există multe tipuri de grosime de lumină transportoare, la cel mai subtire 0.1mm să mai groase de 10mm, în funcţie de dimensiunea de role transportoare, alege dreptul de transportoare.

Grosime de benzi transportoare grele este în general mai mult de 7mm grosime.

Al patrulea, utilizarea mediului

Transportoare lumina este potrivit pentru utilizare în interior. Este potrivit pentru utilizarea în mediu de temperatura camerei. În funcţie de temperatura de livrare diferite, formula poate fi schimbat pentru a produce benzi transportoare rezistente la rece sau la temperaturi ridicate benzi transportoare.

Banda de cauciuc este stabil în formularea şi este folosit în general pentru transport în aer liber să se adapteze la medii dure.

Cinciari. Tehnologia de procesare

Transportoare uşoare pot fi prelucrate în conformitate cu desenele, şicanele, Ghidul baruri, fuste, marginea sigilii, etc. Toate dimensiunile pot fi personalizate.