19 China Xiamen piatra Targul International

- Mar 11, 2019-

De la înfiinţarea sa în 2001, Xiamen târg internaţional de piatră a utilizată în totalitate avantajele industria de piatră Weinan şi Xiamen Port. Cu eforturi comune de sponsori şi organizatori diferite, acesta a crescut rapid şi devin o platformă de one-stop achiziţiile piatră şi o morisca de vant vânt industriei mondiale de piatră. Primit un grad ridicat de atenţie din partea industriei. Scopul acestei expoziţii este de a promova dezvoltarea a Chinei industria de piatră şi comerţul exterior, continuu îmbunătăţi puterea şi competitivitatea internaţională a Chinei industria de piatră, afla de la şi învăţa din experienţa avansată în străinătate piatra de producţie, prelucrare, aplicare şi alte domenii, şi consolidarea industriei informaţii. Schimb, produsele noi, noi tehnologii și echipamente noi de piatră şi piatră mașinilor unelte acasă şi în străinătate, construi o platformă de schimb profesionale pentru industria internationala piatra, crea oportunităţi de afaceri, şi astfel să îmbunătăţească dezvoltarea nivel de China stone industrie lanţ, şi de a promova cooperarea comercială între piatră întreprinderilor acasă şi în străinătate. Creşte în operaţiunile şi tranzacţiile.

image

Succesul expoziţiei a fost "Centrul Internaţional de piatră" care radiate industriei mondiale de piatră în o singură căzut năpusti, care a promovat viguros dezvoltarea economiei Weinan pe şi progresul industriei expoziţionale. Pe de o parte, dezvoltarea Xiamen târg internaţional de piatra se bazează pe baza industriale puternice din regiunea Weinan şi oportunităţile de afaceri uriaşe din industria de piatră. Împreună cu Xiamen pe locaţie unică avantajele şi numeroase întreprinderi de piatră, a devenit un puternic suport pentru dezvoltarea rapidă a expozitiei de piatră peste ani. Pe de altă parte, succesul anual Expozitia piatra a permis intreprinderilor piatră în Xiamen şi zonele înconjurătoare pentru a obţine condiţii avantajoase pentru a explora piețele interne şi externe la intrarea în"acasă", şi în timp util şi cuprinzătoare trageþi global piatra resursele miniere, echipamente tehnice, design de produs şi aplicarea. Stadiul actual al dezvoltării şi nivelul general de dezvoltare dinamica au redus decalajul dintre Xiamen piatra întreprinderilor şi piaţa internaţională şi îmbunătăţit continuu influenţă a industriei. Prin insumarea model de succes Xiamen piatra corecte şi inovatoare şi perfecţionarea l, Xiamen a acumulat o experienta bogata in organizarea de expozitii, care este propice pentru a da play la avantaje locale, cultivarea mai recomandate de expozitii, stimularea economia, şi extinderea la "International expoziţia City". Pas înainte.

image


image

image

Transportoare produse de firma noastra sunt de asemenea folosite pentru expozante. Afişare transportoare pentru masini piatra de ţări din întreaga lume