Avantajul de a lumina benzi transportoare

- Mar 23, 2018-

Transportoare de lumină poate fi folosit pentru multe industrii, cum ar fi prelucrarea produselor alimentare, industria electronică, maşini de proiectare, logistica, imprimare, lemn, tutun şi aşa mai departe.

 

Transportoare lumina în mod normal, realizate din PVC, PU, silicon, TEFLON etc care non-toxic şi fără gust, comparând cu transportoare grele care face din cauciuc cu miros urât şi uşor pentru a produce unele gaze toxice, mai potrivite pentru transport minier, nisip etc.

 

Transportoare lumina poate face mai multe modele diferite, au diamante brute de top, văzut dinte, texturate, pătrat etc care depinde de mediul de lucru diferite. Dar transportoare grele nu, nu sunt în principal de unele modele cum ar fi chevron, dur de sus şi simplu, cea mai mare parte folosesc pentru lucru în aer liber cum ar fi rock sablare.

 

Transportoare lumina include atât de multe de grosime de 0,1 mm la 120mm ce releu pe diametru tambur diferite pe masina, şi transportoare grele în mod normal mai mult de 7mm grosime.

 

Ca de obicei, lumina transportoare centură de utilizare pentru interior cu temperatura camerei, de asemenea, puteţi schimba formula pentru a satisface frig rezistente sau rezistente la căldură. Transportoare grele centura cu standard formula care în cea mai mare parte în aer liber de transport pentru a se adapta mediul de rău.

2.jpg