Compania a fost invitată să participe la expoziția internațională de logistică și expediție pentru echipamente de transport din 2019

- Jul 08, 2019-

Ukraine International Logistics Exhibition

Cunoscută sub numele de "grâu european", Ucraina este al treilea cel mai mare importator de alimente din lume. Este situat în estul Europei, învecinându-se cu estul Rusiei, învecinându-se cu Belarusul în nord, cu Polonia, Slovacia, Ungaria, România și Moldova. Conectată este intersecția dintre Uniunea Europeană și Comunitatea Statelor Independente, în special cu geopolitica Rusiei.

Colonnade

Odessa National Theatre

Odessa este situată în partea de sud a Ucrainei, la 30 de kilometri nord-est de gura râului Nistru în Marea Neagră. Este al doilea oraș ca mărime din Ucraina și unul dintre centrele mecanice de producție din fosta Uniune Sovietică. Orașul are fabricarea de mașini, prelucrarea petrolului, prelucrarea lemnului, industria materialelor de construcții, industria chimică, industria alimentară și industria ușoară. Produce în principal mașini, utilaje chimice și industria alimentară, producătoare de mașini-unelte, utilaje agricole, nave, macarale, proiectoare de film, îngrășăminte, combustibili, produse petroliere și conserve, etc.Astfel, în țară există doar un număr total de peste 42,4 milioane de persoane, iar organizatorii au numeroase conferințe internaționale de expoziții, printre care se numără 2019 Internațional de Logistică ucrainean raportat la Centrul Expozițional Internațional Odessa din 29 mai până în 31 mai curent . Și expoziția echipamentelor de transport, compania noastră (Xiamen Heyi Industrial Belt Co., Ltd.) a fost norocoasă să fie invitată să participe.

În cadrul acestei expoziții, cabina companiei noastre a profund înfruntat ochii aceleiași industrii în țară și în străinătate. Banda transportoare de hrană, banda transportoare de bordură, banda de sincronizare și scripetele sincronizate au fost consultate de vizitatori. Fiind unul dintre produsele principale ale companiei noastre, banda transportoare de hrană a fost utilizată în industrii precum legume, snack-uri, fructe de mare și produse acvatice.

Food conveyor belt

Skirt baffle conveyor belt

Timing belt

Pulley

Xiamen Heyi Industrial Belt Co, Ltd. este un furnizor profesional de curea industriale care integrează dezvoltarea, cercetarea, producția, prelucrarea și vânzările. Produsele principale includ centura sincronă, curea dințată sincronă, centura de bază din nailon, centura multi-nervuri, centura de lingouri textile și PVC. Benzi transportoare, curele V inguste, curele curele de distributie si diverse curele industriale speciale. Compania combină ani de experiență în producția de benzi industriale și de servicii, și cooperează îndeaproape cu producătorii autohtoni relevanți pentru a dezvolta o gamă largă de centuri industriale speciale. Produsele sunt utilizate pe scară largă în mașini, textile, imprimare, prelucrarea lemnului, ceramică, alimente, electronică, logistică, oțel. În zonele de producție și de servicii, exportate în Vietnam, Singapore, Myanmar și în alte țări, clientul a fost bine primit.

Compania este, de asemenea, un distribuitor autorizat al curelei de transmisie "SIMTA" din India, distribuitor autorizat de centuri "SIMTA" și agent de curele industriale celebre din Statele Unite (porți), Elveția (habasit), Japonia (BANDO) PIX) și în alte țări. Distribuție. Compania a acumulat o bogată experiență în producția, vânzarea și susținerea benzilor industriale și are suport tehnic din partea brandurilor de putere din străinătate. Acesta poate oferi clienților centuri industriale de orice scop și specificații, care satisface foarte mult nevoile utilizatorilor pentru transmiterea și transportul în condiții de vreme.XINBEX pledează pentru filosofia de afaceri a serviciului de calitate "Xinyi Moral Quality". Compania se străduiește să răspundă nevoilor mereu în schimbare ale clienților, prin reacții rapide și rapide, cu cunoștințe profesionale bogate.De data aceasta, compania noastră a participat la Expoziția Internațională de Logistică și Transport a Ucrainei din 2019, ceea ce înseamnă că Jinan An Nai Special Industrial Belt Co., Ltd. a abordat oficial afacerea internațională și a fost integrată treptat cu transportul industrial mondial.

image