Originea XINBEX

- Jul 01, 2019-

XINBEX, mulți oameni nu știu prea multe despre acest cuvânt, o fac, este o companie sau un nume? Ce înseamnă? Mulți oameni sunt necunoscuți.


Dar, atâta timp cât vorbiți despre Xiamen Heyi Industrial Belt Co., Ltd., mulți oameni știu ceva despre asta. Atâta timp cât pur și simplu căutați pe Internet, atâta timp cât este vorba despre banda transportoare, centura Xiamen și Yi Industrial Belt sunt printre cele mai bune. De fapt, XINBEX este o marcă de benzi transportoare independente deținută de Xiamen Heyi Industrial Belt Co., Ltd.

Double-sided felt belt

De fapt, benzile de transport interne nu au fost utilizate pe scară largă cu mulți ani în urmă, în special în domeniul industrial, dar sunt utilizate pe scară largă în țări străine. Cu toate acestea, odată cu intrarea companiilor străine, benzile transportoare sunt recunoscute treptat pe scară largă, dar pe plan intern. Există foarte puțini producători de benzi transportoare autoproduse, iar majoritatea benzilor transportoare sunt utilizate de întreprinderi mari, iar multe întreprinderi mici și mijlocii nu sunt implicate.

9mm zigzag pattern

Datorită caracteristicilor unor benzi transportoare și particularității industriei de aplicații, indiferent dacă este un factor determinant care afectează prețul benzilor transportoare rezistente la căldură, este principalul factor care afectează prețul benzilor transportoare rezistente la căldură.


Primul punct: salariile și taxele de gestionare ale lucrătorilor. Deoarece producția trebuie să plătească lucrătorilor, dar și să gestioneze benzile transportoare rezistente la căldură etc., vor exista costuri în acest domeniu.


Al doilea punct: Din perspectiva benzii transportoare rezistente la căldură în sine, grosimea capacului benzii transportoare rezistentă la căldură și numărul straturilor de pânză determină de asemenea prețul benzii transportoare rezistent la căldură.


Al treilea punct: Motivul cel mai fundamental este materia primă a benzii transportoare rezistente la căldură.

Conveyor belt

De fapt, al treilea punct este cel mai important factor. Trebuie să știți că banda transportoare rezistentă la căldură este în principal compusă din cauciuc și panza. Cauciucul este partea principală a benzii transportoare rezistente la căldură.


Desigur, acesta este doar un exemplu. Deoarece banda transportoare tip PE este naturală și fără poluare, este, de asemenea, costisitoare. Acest lucru face ca multe întreprinderi mici și mijlocii să nu aleagă să o ia în considerare. Cele mai multe dintre aceste tipuri de benzi transportoare sunt importate, ceea ce sporește în continuare costul vânzărilor.

Ring skirt conveyor

XINBEX nu se teme de inovație, se străduiește să inoveze, să introducă echipamente excelente străine, să învețe tehnologia de producție și de prelucrare, să creeze marca XINBEX, să adauge o altă piesă la banda transportoare internă, să asiste dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii și permite tuturor întreprinderilor și persoanelor fizice să ne folosească cu încredere. Chingă transportoare proprie din China