Performanţă de centura banda de alergare

- Feb 04, 2019-

Benzi de alergare au devenit mai larg utilizate în familii obişnuite, devenind cea mai buna alegere pentru cei care doresc să-şi exercite, dar nu au prea mult timp pentru a face activităţi în aer liber. Rularea este aproape cea mai simplă şi cea mai comună în toată viaţa. Cel mai eficient mod de exercitare este acceptată de majoritatea oamenilor. Apoi banda de alergat este o parte foarte importantă în plus faţă de programul de motor şi de control.


Numele chinezesc rulează centura este o parte din banda de alergat. Comune rulează centura este model diamant si model de gheaţă. Adăugarea de modelul obiectiv pentru a mări frecarea de rulare centura pentru a asigura netezimea interfaţa centura de funcţionare şi să păstreze zgomot minim. Probleme comune sunt alunecarea si offset.

image

Rulează centura model


Strat de PVC pe suprafaţa de rulare centura este, de asemenea, din material plastic. Există diverse modele. Model diamant si model de gheaţă (denumit în continuare modelul de iarbă) sunt comune. Scopul este de a face sentimentul concave si convexe pentru creşterea frecare, astfel încât sportivul nu este uşor în timpul de funcţionare. Wrestling, asa ca alege care model să se uite la obiceiurile personale cumparatorului. În general vorbind, model diamant are o forţă de frecare mari, care este potrivit pentru încălţăminte cuprinzătoare, frecare a modelului de gheaţă este mic, si adidasi cu mare aderenţă şi moliciune sunt necesare, dar model diamond nu este uşor să curat, şi model (de asemenea numit iarba model) gheaţă bun finisare.


Rulează centura interfaţă


Vom vedea că rulează centura de banda de alergat, în general, are o interfaţă plat şi zimţate, dar cel mai important punct de tehnic combinat cu role este tehnologia lipire să se asigure că interfața este buna, astfel încât rularea de centura se va ţine minim de zgomot şi asiguraţi funcţionarea silenţioasă.

image

Rulează centura grosime


Rulează centura este împărţit în caietul de sarcini diferite, variind de la 1,6 mm la 4,0 mm. În general, există diverse grosimi manometrelor în ţară. Unii producători sublinia extra grosime şi confort moale. În cazul în care cai putere şi role nu sunt corect potrivite, este inevitabilă. Se impune o sarcină excesivă pe motor şi reduce durata de viață. În Europa şi Statele Unite, mai mult accentul este pus pe sol directe difuzate, şi sunt folosite mai multe modele de gheaţă (denumit în continuare modele de iarbă). Atunci când se utilizează o banda de alergare, pantofi sport adecvate sunt purtate pentru a creşte confortul şi de a evita inutile sport leziuni. Prin urmare, atunci când producătorul proiectează rulează centura, se va face cea mai bună combinaţie de utilitatea, aplicabilitatea şi durabilitate.

image

Rulează centura structură


Rulează centura este compus din stratul superior al PVC cauciuc, stratul de mijloc a ochiurilor de plasă din poliester, şi joasa urzeală şi în bătătură. Traversa din cauciuc creşte frecare, urzeală şi bătătură pe spate reduce frecarea şi două straturi de material sunt bine s-au alăturat. Una din cheile de la execută o înaltă calitate, poliester ochiurilor de plasă (grila nailon) este cel mai bun mediu. Fire de urzeală şi bătătură sunt în principal plasă nailon ţesături, care poate în mod eficient împiedica rulează centura fiind deformat, prelungesc benzii de rulare, creşte rezistenţa la uzură a stratului de jos rulează centura şi reduce frecarea foarte bine şi îmbunătăţi conductivitatea electrică benzii de rulare. Proteja sănătatea utilizatorilor și echipament.

Rulează centura FAQ


Alunecos


Unul este că centura poate fi prea loose, echilibru rolei din spate şurub nevoi să fie modificate, iar a doua este că acesta poate aluneca chiar în cazul în care este prea uleios.


Compensa


În primul rând, banda de conducţie în sine poate nu fi reglate bine. În al doilea rând, ar putea fi că mulţi oameni au probleme cu greutatea din picioare stânga şi la dreapta în timpul exerciţiului. Rulează centura se va deplasa în mod natural la partea de jos.


Soluţie


Puteţi utiliza cheie furnizate să încerce ajustarea conform instrucţiunilor. În cazul în care centura este compensat la dreapta, utilizaţi cheie Allen a transforma şurubului în capacul din dreapta spate sensul acelor de ceasornic un sfert pentru a vedea dacă centura este în locul. , continuă să ajustaţi.