Conveior de strunjire, transportor cu bandă de rotire

- Aug 22, 2018-

Specificațiile curelei mașinii de îndoire sunt fabricate în conformitate cu specificațiile mașinii de strunjit. Dacă nu se specifică altfel, este de obicei o centură. Curelele de mașini de cotitură comune sunt fabricate din PVC și PU. Grosimea este de 2 mm, 3 mm și 5 mm. Pentru a preveni căderea benzii, este comună adăugarea unei roți de ghidare la marginea benzii.

Cureaua ventilatorului pentru centrifugă este echipată cu o rolă specială de rulare. Riblul de ghidare de sudură de înaltă frecvență de pe partea exterioară a benzii transportoare permite ca banda transportoare să circule într-o șină de ghidare specială. Cilindrul adoptă o rolă cauciucată specială în formă de con, care este utilizată pe scară largă. În industria alimentară, a băuturilor, a electronicii, a tutunului și a altor industrii, putem folosi role de diametru mai mic pentru a face colțurile mai convenabile și perfecte pentru planificarea problemelor de tranziție.

Transportorul de strunjire este un echipament foarte popular de transport utilizat în industria de linii de asamblare. Este de obicei o mașină de strunjire cu patruzeci și cinci, nouăzeci și opt și o sută opt de grade. Să vorbim mai întâi despre centura de întoarcere, care este banda transportoare de dedesubt. Banda transportoare a mașinii de strunjire folosește în principal o bandă în formă de ventilator pentru a instala o rolă specială de rulare specială sau o nervură de ghidare de sudură de înaltă frecvență pe partea exterioară a benzii transportoare pentru a opera banda transportoare într-o șină de ghidare dedicată, roller adoptă un tip de con special folosit. Cilindrul cauciucat poate îndeplini cerințele tehnice ale tuturor tipurilor de transportoare de strunjire.

Mașina de strunjire a centurii poate transporta o varietate de materiale, care poate transporta tot felul de materiale în vrac, precum și transportul tuturor tipurilor de cutii de carton, pungi de ambalare și alte bucăți mici de mărfuri, utilizate în toate domeniile. Mașina de strunjire a benzii este transportată cu PVC, PU și alte materiale. În plus față de transportul de materiale obișnuite, poate îndeplini, de asemenea, cerințele de ulei, coroziune, anti-statice și alte materiale speciale. Utilizarea curelelor speciale de transport alimentar poate satisface cerințele industriei alimentare, farmaceutice și chimice zilnice. Transportorul este puternic și nu există un flux absolut între material și banda transportoare. Este mai puțin zgomotos decât alte transportoare și este potrivit pentru locuri unde condițiile de lucru sunt relativ liniștite. Are o organizare simplă și o întreținere ușoară; are un consum redus de energie și resurse reduse.

blob.png

blob.png

blob.png