Utilizarea roții de distribuție

- Sep 11, 2018-

Avantajele rolei de distribuție:

Potrivit materialului, cureaua de distribuție poate fi împărțită în centură neoprenă plus fibră de sârmă din fibră de sticlă, poliuretan și sârmă din oțel curea sincronă. În funcție de forma dintelui, este în principal împărțită în două tipuri: dinte trapezoidale și dinte arc. Conform aranjamentului dințat, poate fi împărțit în două. Curea de distribuție dințată pe o singură față și cureaua de distribuție dințată dublă. Sistemul de transmisie cu curele sincron are raportul precis al transmisiei, fără alunecare, poate obține viteză constantă, poate fi unitate de precizie, transmisie stabilă, absorbție șoc, zgomot redus, viteză mare de transmisie, în general până la 110, permițând viteza de linie de până la 50m / eficiența de transmisie este ridicată, în general până la 9899. Transmiteți puterea de la câteva watți la sute de kilowați. Structura compactă este, de asemenea, potrivită pentru transmisia în mai multe axe cu tensiune scăzută și fără lubrifiere.

20097221019601-88.jpg橡胶同步带.jpg


Scopul scripetei de sincronizare:

Sistemul de antrenare a scripetei de distribuție este alcătuit dintr-o bandă inelară închisă cu un dinte la distanța egală pe suprafața periferică interioară și o roată corespunzătoare. În timpul mișcării, dinții dinți se înțepesc cu canelurile dinte ale scripeții pentru a transmite mișcarea și puterea. Este o transmisie de tip "meshing" și, prin urmare, are diferite caracteristici de transmisie a angrenajelor, transmisie în lanț și transmisie cu bandă plată. Motoarele sincrone sunt utilizate pe scară largă în automobile, textile, echipamente de imprimare și ambalare, echipamente de cusut, echipamente de birou, echipamente de gravare cu laser, tutun, echipamente financiare, scena iluminat, mașini de comunicații alimentare, mașini medicale, mașini de oțel, petrochimice, mașini-unelte și alte domenii.


Supraîncălzirea motorului este o problemă comună cauzată de scripetele sincrone în timpul procesului de mișcare. Metoda de tratament este după cum urmează:

1. Proporția mediului este mai mare decât cea a roții sincrone: Este echipat motorul cu roata de sincronizare corespunzătoare.

2. Presiunea canalului de etanșare este prea strânsă sau arcul mecanic de etanșare este reglat prea strâns: Cantitatea de comprimare prin arc a garniturii sau etanșării mecanice poate fi ajustată.

3. Calitatea pompei nu este bună. Există frecare sau nu există concentricitate între motor și arborele pompei: Verificați calitatea fitingului și îndepărtați defecțiunea de fixare.

4, conectarea roții și arborelui: Atunci când angrenajul sau scripetele și arborele sunt conectate, ar trebui să scoateți și spațiul de transmisie.

t01ad3b9086f528d6a91-1.jpgt0132e84977a66dbf741-2.jpg