Târgul internațional de comerț din Vietnam (VIETNAM EXPO)

- May 10, 2019-

criteriile de expunere

1. Cadouri (GP): Papetărie și produse din hârtie, jucării, produse de Crăciun și de sezon, cutii de cadou, cutii de bijuterii mici și cutii de bijuterii, cadre foto, cadouri electronice, ceasuri și ceasuri, cani, brelocuri publicitare, insigne și pini etc .;

2, consumabile de casă și de mobilă: ustensile de bucătărie și consumabile de masă, produse de coacere și de gătit, aparate de vin și bar, produse din sticlă, ceramică, obiecte de uz casnic de uz general, articole de depozitare, spălătorie și curățenie, articole de baie, , produse pentru mobilier, decorațiuni interioare, textile de uz casnic, produse pentru grădină și în aer liber, produse pentru sport și agrement, pungi sportive și articole de voiaj, produse pentru copii și pentru copii, prosoape de hârtie, scutece, tampoane, servetele sanitare etc.

3. Materiale hardware și materiale de construcții, electromecanice, piese auto, produse electronice: generatoare, pompe, produse sanitare, produse solare și produse de economisire a energiei, lămpi și electrice, mașini, biciclete, vehicule electrice, piese auto și motociclete, electronică, hardware general, încuietori și accesorii, materiale de construcție, uși și ferestre, uși și ferestre hardware etc.

20160922183424_7448

4. Alimente, fructe de mare, conserve, fructe și legume, băuturi: conserve, pește, fructe de mare, condimente, snacks-uri, ceai, alcool, diverse băuturi, fructe și legume, fructe uscate;

5 îmbrăcăminte, îmbrăcăminte și accesorii: îmbrăcăminte confecționată, îmbrăcăminte de exterior, pulovere și pulovere, pantofi sport, îmbrăcăminte de nuntă, țesături și textile, fibre și fire, accesorii și accesorii de îmbrăcăminte, lenjerie de corp, costume de baie, și haine de casă.

Expoziție introductivă

VIETNAM EXPO a fost înființată în 1991. Se ocupă în principal de import și export, iar influența sa este echivalentă cu "Târgul Canton" din China.

VIETNAM TRADE EXPO este unul dintre cele două târguri anuale sponsorizate direct de Ministerul Industriei și Comerțului din Vietnam. Se organizează anual în Hanoi și Ho Chi Minh City. Este o expoziție internațională cu tema promovării comerțului cu import și export. Este, de asemenea, una dintre expozițiile la scară largă, influente și internaționalizate din Vietnam. Expo va avea o mare importanță pentru contribuția dezvoltării economice a Vietnamului. Acesta va aduce oportunități de afaceri bune expozanților locali și străini în diferite afaceri, cum ar fi cooperarea economică, transferul de tehnologie, investițiile, negocierile comerciale, importul și exportul și agenția de produse. O platformă pentru expozanți, organizații comerciale, organizații economice, investitori și expozanți străini care să facă schimb și să coopereze.

u=3991471311,3441744518&fm=27&gp=0

Vietnamul a început să inoveze și să deschidă în 1986. Până în 1991, economia a început să se dezvolte la viteză mare. Pentru a răspunde nevoilor dezvoltării continue a economiei, guvernul vietnamez a decis să organizeze, începând cu 1991, un târg internațional de comerț internațional (denumit în continuare Vietnam) la înalt nivel și la standarde înalte. )“. Până în 2016, a avut loc până în 26, ca o fereastră pentru Vietnam, pentru a înțelege informațiile externe și tendințele mondiale și ca un canal important pentru achiziționarea de produse noi, introducerea de noi tehnologii și noi procese și atragerea investițiilor din diverse industrii din Vietnam. Vietnam Trade Expo este foarte apreciată de guvernul vietnamez și atrage atenția din toate domeniile vieții. Influența în Vietnam este echivalentă cu influența Târgului Canton din China. În comparație cu țările europene și americane, mărfurile din China sunt ieftine și bune și, cu avantajele geografice, mărfurile din China sunt în general acceptate de piața vietnameză. "Made in China" este foarte popular în Vietnam.

u=3724861432,83462034&fm=15&gp=0

VIETNAM TRADE EXPO acoperă o suprafață de 25.000 de metri pătrați de spațiu expozițional; 760 de companii expuse au mai mult de 1.000 de cabine standard internațional, companiile străine reprezintă 35%; Vietnam reprezintă 65%. Țări participante: Întreprinderile din mai mult de 20 de țări și regiuni precum China, Coreea de Sud, Franța, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Rusia, Malaezia, Thailanda, Filipine, Hong Kong și Macao participă la negocieri comerciale multilaterale. Există aproximativ 45.000 de vizitatori profesioniști de afaceri și aproximativ 60.000 de vizitatori publici; valoarea tranzacției este mai mare de 500 de milioane de dolari SUA. Conform statisticilor curente, se așteaptă ca volumul schimburilor comerciale ale Expo să depășească 600 de milioane de dolari SUA.

Analiza pieței

La 1 ianuarie 2010, zona de comerț liber China-ASEAN a fost lansată oficial, fiind introdusă în era tarifelor zero. Vietnamul are o populație de 90 de milioane. În ultimii ani, rata de dezvoltare economică a fost printre primele zece din lume. Piața vietnameză de astăzi este plină de produse chinezești, iar China este un partener comercial beat al Vietnamului. În 2011, volumul total al comerțului dintre China și Vietnam a depășit 40 de miliarde de dolari, dintre care Vietnam a exportat China în valoare de 10,8 miliarde de dolari, reprezentând 11,2% din valoarea totală a exporturilor, o creștere de 47,6%. În prima jumătate a anului 2012, comerțul chino-vietnamez a atins 15,7 miliarde USD, o creștere de 30,5% față de anul precedent. Odată cu finalizarea zonei de comerț liber China-ASEAN la 1 ianuarie 2010, China și Vietnam au implementat reduceri tarifare în trei etape în 2013 și 2015 și au atins în cele din urmă tarifele zero la 93% din bunuri în 2015. China este un mare partener comercial din Vietnam, iar mărfurile actuale din China intră în mod constant pe piața vietnameză cu multe avantaje în ceea ce privește geografia și politicile.