Care sunt rulmenții de bandă transportoare

- Dec 26, 2018-

Rolele sunt părți importante ale transportoarelor cu bandă. Acestea sunt disponibile într-o mare varietate și pot suporta greutatea benzilor transportoare și a materialelor. Acesta reprezintă 35% din costul total al unui transportor cu bandă și produce rezistență mai mare de 70%, astfel că calitatea rolelor este deosebit de importantă. Este disponibil atât în oțel, cât și în plastic.

image

Informatii de baza

Nume: Roller

Funcție: cureaua transportoare suport și greutatea materialului

Natura: părți importante ale transportorului cu bandă

Clasificat pe material: oțel și plastic

introducerea de bază

Rolul rolelor este de a susține banda transportoare și greutatea materialului. Cilindrul trebuie să fie flexibil și fiabil. Reducerea fricțiunii dintre banda transportoare și rola de ghidare joacă un rol-cheie în viața benzii transportoare, care reprezintă mai mult de 25% din costul total al transportorului. Deși rulmentul este o mică parte a transportorului cu bandă și structura nu este complicată, nu este ușor să fabricăm o rolă de înaltă calitate.


Criteriile de evaluare a calității rolei sunt următoarele: rularea radială a dispozitivului de rulare; flexibilitatea dispozitivului de rulare; turbulența axială.

20170410111349-535240992_thumbFold modificați această clasificare principală a paragrafului

1. Conform materialului, acesta este împărțit în role de cauciuc, cilindru ceramic, rulou din nailon și role izolante.


2. Există, în principal, seturi de role cu caneluri, diferite tipuri de seturi de role paralele, diferite tipuri de seturi de role de auto-aliniere și diferite tipuri de seturi de tampoane.


(1) Dispozitivul de distribuire sub formă de canal are un tip comun de lagăr, un dispozitiv de ridicare cu înclinare orientată în față, un dispozitiv de ridicare de tip rulant cu schimbare rapidă, un dispozitiv de ridicare de tip suspendat, un dispozitiv de ridicare cu trei lanțuri, un dispozitiv de întoarcere reversibil, un unghi variabil unghi de tip unghiular și un tip de tranziție. Rolă, rolă V, etc .;


(2) Lamelele paralele cuprind înfășurători de tip obișnuit, plăcuțe de tip pieptene, plăcuțe de tip înclinare înainte, containere de tip oțel, spirală, etc.;


(3) Cilindrul de auto-aliniere are un tip universal, un dispozitiv de ridicare tip reversibil de fricțiune, un dispozitiv de ridicare de tip puternic, un dispozitiv de ridicare a conului, un dispozitiv de tăiere cu spirală, un dispozitiv de ridicare de tip combinat și altele asemenea;


(4) Cilindrul tampon are un regulator de tip placă de primăvară, un inel de tampon de tip inel tampon, un tirant puternic de tip tampon, un regulator de tip elastic cu reglabilitate, un tirant de tip suspendat și altele asemenea;


Pliante ceramice

Cilindrul ceramic este denumit roller de porțelan. Acest produs nu numai că are caracteristici de rezistență la uzură, rezistență la acizi și alcalii, rezistență la oxidare, funcționare stabilă, antifurt, etc., dar și rollerul ceramic poate preveni devierea centurii, reduce pierderea locală a centurii și extinde utilizarea centurii. Durata de funcționare este redusă, iar înlocuirea frecventă a rolei de ghidare este utilizată în mediul dur al aerului liber. Cilindrul ceramic are o durată de viață mult mai mare decât rola obișnuită. Cilindrul ceramic are o rezistență ridicată și o bună rezistență la uzură. Cilindrii ceramici au o durată lungă de viață și reduc uzura centurilor. Rezistență la temperaturi ridicate, rezistență la oxidare și rezistență la coroziune. Cilindrii ceramici sunt potriviti pentru diverse medii dure. Nu există electricitate statică, nu este ușor să se producă scântei când este uzată și uzată, iar cilindrul ceramic este potrivit pentru un mediu ușor precum cărbunele. Performanța este stabilă, ceea ce poate împiedica în mod eficient transportul cu bandă, tragerea furcii și încălzirea focului.


Nylon pliabil

Nylon roller: coeficient scăzut de frecare, rezistență la uzură, nu este ușor de deteriorat centura. Are o proprietate excelentă de auto-lubrifiere, poate fi acționată în condiții de mediu dure, fără a se uda în timpul utilizării, nu este ușor de blocat și are proprietăți anti-magnetice bune. Rezistența la coroziune, rezistența la îmbătrânire puternică, rezistența la acidul slab, coroziunea slabă pe bază de alcalii și solvenții organici, non-toxice și nepoluante pot rezista șocurilor și vibrațiilor repetate. Rola din nailon are o greutate redusă, doar o treime din piesele metalice, ușor de instalat, viteză redusă de întreținere, zgomot redus, funcționare stabilă, economie de energie și poate îmbunătăți perioada de utilizare a ruloului nailon, praf, într-un mediu multi-gri Utilizați, nu ușor de a intra în apă. Cilindrul de nailon produs de ruloul de aripă are o gamă completă de specificații care pot fi produse în diametru, lungime și specificații speciale.


Nylon roller caracteristici:


1. Rola din nailon are o rezistență la uzură extrem de ridicată, un coeficient de frecare extrem de scăzut și nu este ușor de purtat centura;


2, rulourile din nailon au o auto-lubrifiere excelentă, nu injecție cu ulei, nu este ușor de blocat în condiții dure;


3, cilindrul nailon are coroziune antistatică, anti-fumător, anti-îmbătrânire, rezistență chimică (acid, alcaline și solvenți organici);


4, pot rezista șocurilor și vibrațiilor repetate;


5, rulourile din nailon utilizează un interval de temperatură ambiantă: -40 ° C ~ 80 ° C;


6, performanță mecanică excelentă, greutate redusă, ușor de instalat, fără întreținere;


7, rulou de nylon cu sunet redus (3-7DB) care funcționează fără probleme, cu o durată lungă de viață (3-5 ori durata de viață a rolei metalice)


Plată îndoită

Caracteristicile de performanță ale rolei groove:


1. Cilindrul cu canelură are caracteristicile rezistenței la coroziune: sărurile acide și alcaline sunt greu de corodat.


2. Cilindrul canelat are duritate puternică: rezistență puternică la uzură.


3. Etanșare bună: cilindrul cu șanț este complet etanșat, inelul de etanșare din plastic este instalat la ambele capete, grăsimea uleioasă nu se scurge și arborele de laminare poate fi pe termen lung; cilindrul canelat este în stare de etanșare completă.


4. Suprafața ceramică cu role groovite: Folia de oxid este formată, suprafața este netedă, materialul nu este aderent și coeficientul de frecare cu banda transportoare este mic, ceea ce reduce forța de antrenare a ridicării.


5. Durata lungă de viață a rolei cilindrice: cilindrul cu canelură este de 2-5 ori mai lung decât cilindrul de oțel și poate reduce uzura curelei, cureaua nu funcționează și prelungește durata de viață a curelei.


6. Costuri scăzute de operare: Inelul de tip canal poate reduce costul total al transportorului cu bandă și reduce orele de întreținere.


Cilindrul este utilizat pe scară largă în toate locurile de transport, cum ar fi minele, centralele electrice, fabricile de oțel, fabricile de piatră, fabricile de ciment, instalațiile de spălare a cărbunelui, plantele sărate, plantele alcaline, plantele de îngrășăminte, docurile etc. folosit.


Tampon pliabil

Impulsul de cilindru, rulou tampon utilizat la transportorul cu bandă, pentru a reduce impactul ștanțării pe banda transportoare, în principal pentru mediul coroziv al instalației de spălare a cărbunelui, a cocsului, a instalației chimice și a altor tipuri de role. Are o duritate de 10 ori mai mare decât metalul obișnuit, de cinci ori mai mult de viața de pantofi tradiționale coloană, ignifug rezistent la coroziune, anti-statice, greutate ușoară și alte caracteristici, utilizate pe scară largă în minerit. Materialul polimeric special pentru corpul rolei are proprietăți mecanice similare cu cele din bronz, are o bună rezistență la uzură și are proprietăți auto-lubrifiante bune și nu dăunează centurii. Cilindrul de amortizare are o performanță excelentă împotriva coroziunii. Corpul rolei și garnitura sunt realizate din material polimeric și sunt rezistente la coroziune. Folosit în aplicații corozive, durata de viață poate ajunge la mai mult de 5 ori față de cea a rolelor obișnuite.


Cilindrul de amortizare are o greutate redusă și are o mică inerție rotativă. Materialul polimeric special pentru cilindru are o greutate redusă, iar greutatea specifică este de un sapt din cea a oțelului. Cilindrul fabricat din acest material are o greutate de aproximativ o jumătate din greutatea rolei obișnuite, iar inerția de rotație este mică, între cilindru și curea. Frecarea este mică.


Cilindrul tampon este instalat sub secțiunea de primire a transportorului pentru a reduce impactul materialului pe banda transportoare în timpul decupării, iar durata de viață a benzii transportoare este, în general, de 100-600 mm.


La instalarea rolei tampon, densitatea instalației este mărită; al doilea este de a verifica frecvent și de a înlocui rola deteriorată în timp. Se recomandă instalarea unei dulapuri tampon pentru banda transportoare cu o cădere de picătură mare și înlocuirea tălpii tampon cu un tampon. În funcție de caracteristicile rolelor tampon, sunt luate în considerare unele aspecte de cumpărare: bătaia radială a dispozitivului de rulare, flexibilitatea dispozitivului de rulare, turbulența axială, performanța de protecție împotriva prafului a rolei, performanța rezistentă la apă, capacitatea de încărcare axială a vibrației, rezistența la impactul rolei și așa mai departe.


(1) Protecția la temperatură la tamponul de tampon


Atunci când rola transportoarelor cu bandă și frecarea curelei determină depășirea limitei de temperatură, dispozitivul de detectare atașat la tambur va trimite un semnal de temperatură peste. După primirea semnalului, receptorul va întârzia 3 secunde pentru a efectua o parte a acțiunii, a întrerupe alimentarea cu energie a motorului și transportorul va fi oprit automat pentru protecția temperaturii.


(2) Protecție la viteza setată la rolă


În cazul în care transportorul nu reușește, cum ar fi arsurile motorului, deteriorarea transmisiei mecanice, spargerea benzii sau lanțului, alunecarea centurii etc., comutatorul magnetron instalat în senzorul de avarie SG de pe transportor nu este închis sau nu poate fi închis la viteză normală. În acest moment, sistemul de control va efectua o anumită întârziere după caracteristica de timp invers și circuitul de protecție a vitezei va acționa pentru a efectua o parte din acțiune și a întrerupe alimentarea cu energie a motorului pentru a evita expansiunea accidentală.


(3) Protecția buncărului cu tambur cu role tampon


Există doi electrozi de înaltă și joasă nivel de cărbune în buncărul de cărbune. Atunci când buncărul de cărbune nu poate scoate cărbunele din mașina goală, nivelul cărbunelui va crește treptat. Când nivelul cărbunelui se ridică la electrodul înalt, acțiunea de protecție a nivelului de cărbune începe de la primul transportor cu bandă. Fiecare transportor se va opri la rândul său, datorită cărbunelui de coadă.


Plierea și editarea acestui paragraf

Cilindru de extracție:


Cilindru obișnuit: cereale, încărcare și transport


Cilindru cu role: cărbune, ciment, electricitate


Cilindru centrifugare: metalurgie. Mine, energie electrică, ciment, chimic, materiale de construcție, fabrici de oțel, echipamente de transport.


Cilindru tip rulou: metalurgie, industria chimică, cărbune, materiale de construcție


Masina de rotire a solului: Exploatarea în câmpul aplicabil


Rolă, rolă verticală: bandă de transport aplicabilă


Cilindru de suspensie: bandă de bandă aplicabilă


Cilindru de oprire invers: metalurgie pentru câmpurile aplicabile. Mine, energie electrică, ciment, chimic, materiale de construcție, oțel


Cilindru spiralat:


1) Cilindru inferior spiral: domeniul aplicabil cărbune, energie electrică, metalurgie, industria chimică, materiale de construcție,


2) Cilindrul de curățare spirală: domeniul de aplicare al mașinilor de extracție a cărbunelui


3) Cilindru din cauciuc spiralat cu două căi: adecvat pentru transportor obiect, mașini de ambalat, utilaje pentru industria alimentară, echipament minier, altele


Cilindri paralele:


1) Cilindrul superior paralel: cilindrul inferior paralel: terminalul portului cu rază de acțiune aplicabil, transportul minelor, echipamentul mecanic


2) Ajustați rola inimii în paralel. Ajustați rola inimii în paralel: Domeniul de aplicare pentru a preveni devierea centurii


Cilindri sub formă de cravată: mine, docuri, cărbune, centrale electrice, cocsificare, export


Cilindru conic:


1) Rol de inimă conică superioară: porturi de câmp aplicabile, energie electrică, mine de cărbune, fabrică de mașini, transport de cereale, industria chimică


2) Cilindru de inimă cu coborâre conică: porturi de câmp aplicabile, energie electrică, mine de cărbune, fabrică de mașini, transport de cereale, industria chimică


Frână de frecare: metalurgie, chimică, cărbune, materiale de construcție


1 Fricțiunea în sus a rolei inimii. Cilindru de frecare centrifugat: Domeniul de aplicare al transportorului


Tampon de tampon: domeniul de aplicare a centralei electrice, ciment Plant


Cilindru perna de cauciuc: cilindru aplicabil


Tambur tampon paralel: domeniul de aplicare


Unghi reglabil pentru unghiul canalului tampon dublu set de tampoane: terminal aplicabil port terminal, transport minier, echipament mecanic


Cilindru de amortizare a plăcii de rulare: transportor cu rază de acțiune aplicabil


Cilindru triplă articulat: mine de cărbuni, docuri, comerț de export, transportor


Cilindru cu un singur canel:


Rulou cu două lanțuri: este utilizat pe scară largă în industria minieră, electronică, industria ușoară, industria alimentară, poștală, prelucrarea lemnului, tutunul, cauciucul, logistica și centrele de distribuție.


Cilindru centura O: gamă aplicabilă de diverse ocazii de transport


Cilindru conic: adecvat pentru transport, transportor curbat, mașină feroviară


Cilindru dublu: potrivit pentru hardware, electronică, transportor


Role pentru vehicule: se aplică mașinilor, alimentelor, electronicii, lemnului, mineritului etc.


Cilindru de alimentare: Domeniul de aplicare este aplicabil tuturor tipurilor de transportoare de putere și non-putere.


Lanț cu un singur lanț: Se aplică tuturor tipurilor de transportoare cu putere și fără motor


Cilindru necorespunzător: domeniul de aplicare al produselor alimentare, tutunului, medicamentelor, cauciucului etc.


Cilindru cu conul fără pulverizare: Domeniu de aplicare Alimente, tutun, medicamente, cauciuc etc.


Conductă tubulară tubulară dreaptă fără cilindru cu conector de putere, tub rotativ cu rolă din cauciuc neconductor: rază de acțiune aplicabilă / transport / transport / tracțiune / putere


Accesorii pentru role


Inel de cauciuc tampon: adecvat pentru cilindrul cu bandă transportoare cu bandă, utilizat pe scară largă în industria petrochimică, metalurgia oțelului, industria minieră, prelucrarea produselor alimentare, fabricarea automobilelor și echipamentele de distracții pentru parcări.


Suport pentru role: câmpuri de cărbune, chimice, miniere și alte domenii de transport, gama aplicabilă a accesoriilor miniere, aplicabilă minelor


Bearing: folosiți echipament mecanic


Carcasa rulmentului: dispozitiv de transport cu bandă de transport minier și alte echipamente de transport


Produsele de rulment cu rulment sunt utilizate în principal în diverse utilaje miniere, metalurgie, hârtie, textile și alte domenii.


Garnitură: Domeniu de aplicare Automobile, aparate electrice, rulmenți, pompe, cilindri, role, altele


Ștampilarea cârligului: domeniul de aplicare al aplicației hardware


Șorț în formă de pieptene: mașină cu rază de acțiune aplicabilă, rulment, role, altele


Ansamblul de role de combinație: nu a fost găsit


Snap spring: gama de aplicații de fixare pentru industria mecanică


Arbore cu role: instalație electrică cu rază de acțiune aplicabilă, a mea


Inele de reținere: aplicații mecanice pentru rulmenți mecanici, echipamente mecanice


Pivot cilindric elastic: gama de aplicații Mecanice de fixare a industriei


Conector: componenta de conectare indispensabilă a țevii din tehnologia de transmisie hidraulică