Care sunt factorii care tind să alunece în banda transportoare?

- Aug 10, 2017-

Proprietățile fizice ale benzii transportoare variază, dar în uzul obișnuit, problemele curelei rulante sunt, de asemenea, multe. Adesea întâmpinat o problemă este ușor de alunecare, benzi transportoare aluneca ceea ce este motivul, care implică cunoașterea de frecare. Știm că banda transportoare în timpul de rulare normal, viteza centurii nu este, în general, mai mică decât viteza cilindrului de 95%. Dacă fricțiunea dintre cilindru și banda transportoare nu este suficientă pentru a menține echilibrul, banda transportoare va ieși din rolă și alunecă, care este așa-numita alunecare a benzii transportoare. Unii oameni doresc să întrebe, cum rolul și fricțiunea dintre banda transportoare este suficient de mică pentru a susține puterea acesteia, ceea ce implică o mulțime de factori.


Așa cum am menționat mai devreme, există mulți factori care determină faptul că frecarea dintre banda transportoare și cilindru nu este suficientă. Unii dintre acești factori sunt, în principal, faptul că tensiunea nu este suficientă, unele dintre ele fiind un început insuficient de încărcare, iar o parte din coeficientul de frecare al suprafeței rolei este prea mic. Cum ar fi utilizarea frecventă a rolei, care așteaptă o lungă perioadă de timp, în interiorul coeficientului de frecare devine mai mare, devine netedă, dar și o performanță importantă a alunecării benzii transportoare. Dacă priviți cu atenție, uitați-vă mai întâi de ce banda transportoare și rolele dintre tensiune nu sunt suficiente? De exemplu, etanșeitatea celor două este prea mică, nu poate forma o combinație eficientă.


Lucrări de inginerie, banda transportoare pentru a suporta forța de transmisie este prea mare, greutatea mare a obiectului este prea plină, în cazul în care lungimea benzii transportoare este unul dintre motivele majore. Coeficientul de frecare dintre cilindru și banda transportoare nu este suficient din alte motive, cum ar fi frecare la suprafața rolei și uzură gravă, banda transportoare cu lichid umed sau uleios, aceste materiale rămânând la suprafața corpului este una dintre dificultăți.