Ce industrie va folosi mai multe benzi transportoare

- Dec 07, 2018-

În primul rând, cele mai de bază elemente de asamblare, testare, depanare, ambalare și transport, etc, această situație este utilizat pe scară largă în electronică, electrocasnice, aparate electrice, tutun, mașini, injecție, industria alimentară și alte industrii. Curelele de transport necesare pot fi utilizate în diferite moduri, cum ar fi funcționarea continuă normală, operarea tactilă și operarea cu viteză variabilă. Aceasta este în mod obișnuit menționată în industrie ca linii de centură, linii de asamblare, transportoare, linii de transport și altele asemenea.


未命名88未命名93

În al doilea rând, banda transportoare poate transporta o varietate de materiale, cum ar fi diferite materiale în vrac, cutii de carton, și poate transporta, de asemenea, o singură bucată de bunuri, cum ar fi pungi de ambalare, utilizarea bunurilor poate fi considerată a fi foarte extinsă.

234f02e90fff7cfc1d90e00395aff931_Professional-Production-Running-PVC-Treadmill-Belt-with-Best-Price


În al treilea rând, în plus față de funcțiile de mai sus, există diferite structuri pentru banda transportoare ușoară și pot fi adăugate accesorii suplimentare, cum ar fi plăci de împingere, șicanuri laterale și fuste, la banda transportoare pentru a satisface cerințele diferite ale procesului

挡板裙边导条带