Ce este o bandă transportoare de hrană?

- Dec 03, 2018-

Materialul PU are caracteristicile netoxice, fără miros, suprafață netedă etc. și respectă standardele de siguranță alimentară, în timp ce materialul PVC conține substanțe nocive pentru corpul uman și are o anumită vâscozitate pe suprafață. Prin urmare, materialul benzii transportoare alimentare este în principal materialul PU, desigur, există și alte câteva materiale, cum ar fi oțelul inoxidabil.

QQ截图20180808162759

Alimentarea benzilor transportoare este de asemenea necesară în ceea ce privește culoarea. Deoarece banda transportoare de alimente ar trebui să prevină pierderea de culoare, este în general albă fără cerințe speciale. Producătorul benzii transportoare Qingchuan recomandă, de asemenea, o bandă albă pentru industria alimentară. De asemenea, albul poate vedea în mod clar dacă banda transportoare este curată, poate curăța în timp banda transportoare și poate menține cureaua transportoare de alimente curată, care este, de asemenea, responsabilă pentru sănătate și siguranță.

1-conveyor-belt.jpg640 (4).jpg
Pentru întreținerea și întreținerea benzilor transportoare de alimente, deoarece acestea sunt folosite în industria alimentară, unele sunt chiar în contact direct cu alimentele, deoarece păstrarea curativă a benzii transportoare este, de asemenea, un fel de întreținere. În utilizarea și depozitarea, trebuie să acordăm atenție și altor aspecte, să evităm expunerea directă la soare și ploaie și zăpadă, să împiedicăm contactul direct cu acidul tare, alcalii, solvenții organici și alte substanțe, să lucrăm și să depozităm într-un mediu de temperatură adecvat, Verificați dacă este necesar să fie curățat, dacă rola este conformă cu banda transportoare și dacă există o slăbiciune datorată utilizării prelungite. Acestea sunt menținerea benzii transportoare de alimente. Desigur, trebuie să ne asigurăm în primul rând că dimensiunea benzii transportoare este potrivită atunci când banda transportoare este instalată și viteza nu depășește domeniul de utilizare.