Ce este o bandă transportoare din PVC

- Dec 20, 2018-

Informatii de baza

Denumire chineză : curea de transport PVC


Material : Clorură de polivinil


Temperatura de funcționare : -10 ° până la + 80 °


Metoda conectorului : îmbinare interna a dinților

3-0mm-pvc-black-conveyor-belt31275451352

Introducere

În primul rând, conform clasificării aplicațiilor din industrie, produsele din benzi transportoare din PVC pot fi împărțite în banda transportoare a industriei tutunului, centura transportoare a industriei logistice, centura transportoarelor industriei ambalajelor, centura transportoare, industria alimentară, industria transportoarelor din industria alimentară, curele, benzi transportoare pentru industria de divertisment, benzi transportoare pentru industria acvatică, benzi transportoare pentru industria pietrei etc.


În al doilea rând, în funcție de clasificarea performanțelor pot fi împărțite în: benzi transportoare cu cățărări ușoare, curele transportoare cu alpinism ridicat, centură de transport cu bandă de ridicare, centură de ridicare verticală, bandă transportoare antiderapantă, bandă transportoare mașină de șlefuit, bandă transportoare rezistentă la uzură curele de transport cu banda transportoare, benzi transportoare cu banda lunga, centura transportoare ghidata, banda transportoare perforata (centura ventilator de aspiratie), banda transportoare curele, curea transportoare spirala, curea transportoare de ridicare, articole ultra-largi Banda transportoare, banda transportoare curea de transport cu bandă, curea de transport cu bloc, bandă transportoare cu bandă, bandă transportoare cu bandă, banda transportoare de margine cuțit, etc.


În al treilea rând, în funcție de grosimea produsului și de culori de cercetare și puncte de dezvoltare, pot fi împărțite în diferite culori (roșu, galben, verde, albastru, gri, alb, negru, albastru închis verde, transparent), grosimea produsului, MM până la 11.5MM Producție și producție.

În al patrulea rând, în funcție de modelul de cercetare și de dezvoltare a punctelor, pot fi împărțite în modelul gazonului, modelul de pește de pește, modelul de diamant, modelul crucii, modelul ochiurilor de plasă, modelul triunghiului inversat, modelul de potcoavă, modelul zigzag, model de piele, model de pânză, model mare de masă rotundă, model de undă, model cu baldachin, model cu o singură linie, model drept subțire, model de golf, model pătrat mare, model mat, model dur,


În al cincilea rând, în conformitate cu benzi transportoare PVC nivel de tesatura produs poate fi împărțită în: o cârpă un singur lipici, două cârpă un singur lipici, o cârpă două clei, două cârpă două clei, două cârpă trei lipici, trei cârpă trei lipici, trei cârpă patru clei , patru cârpă Patru lipici, patru cârpă cinci clei, cinci cârpă cinci clei și așa mai departe.


În al șaselea rând, în funcție de gama de temperatură a benzii transportoare din PVC, produsele pot fi împărțite în: bandă transportoare rezistentă la frig (minus sub 40 °), bandă transportoare cu temperatură normală (minus 10 ° la 80 °)


Odată cu dezvoltarea popularizării pieței benzilor transportoare din PVC, diferite domenii industriale și-au dezvoltat și aplicat planurile constructive rezonabile, științifice și garantate, în diferite grade.

caracteristicile produsului
2fb51dbbbdb0d3ae4a8cf57de6729b85_t01e8bc2e29046c25ed_size=1280x960

Banda transportoare PVC are o elasticitate bună și nu este ușor deformată. Este fabricat din bumbac de înaltă calitate, de înaltă calitate din bumbac, nailon și pânză de poliester ca miez. Este fabricat din cauciuc natural pur și agent poluant nepoluant pentru a face culoare albă sau ușoară, fără poluare și nu afectează învelișul de miros de igienă alimentară. Formulă de formulare a benzii transportoare PVC este rezonabilă, în conformitate cu indicatorii de sănătate, culoare moderată, ușoară și durabilă. Curelele de transport PVC sunt potrivite pentru industria alimentară sau pentru sectorul alimentar pentru transportul în vrac, în conserve, ambalate în cutii de alimente sau alimente la o dimensiune mare a particulelor de 400, volumul de livrare poate fi de la 1 metru cub / oră până la 6000 metri cubi / ora.


Prezentare PVC


PVC este de fapt un material din polimer de vinil a cărui material este un material necristalin. Materialele din PVC sunt adesea adăugate cu stabilizatori, lubrifianți, agenți auxiliari de procesare, coloranți, agenți de impact și alți aditivi în uz curent. Are neinflamabilitate, rezistență ridicată, rezistență la intemperii și stabilitate geometrică excelentă. PVC este foarte rezistent la agenți de oxidare, agenți reducători și acizi puternici. Cu toate acestea, poate fi corodat de acizi de oxidare concentrată, cum ar fi acidul sulfuric concentrat, acidul azotic concentrat și, de asemenea, nu este potrivit pentru contactul cu hidrocarburi aromatice sau hidrocarburi clorurate.

Metoda de întârziere a iluminării

Rolă frecare: temperatura suprafeței tamburului nu este mai mare de 325 ° C


Arderea lămpii cu ardere: Timpul de flacără al arzătorului pentru piesa de testare cu grosimea totală nu este mai mare de 3,0 S, iar acoperirea medie a stratului de acoperire nu este mai mare de 5,0 S.


Combustia cu propan: lungime fără pierderi mai mare de 250 mm


Rezistența la suprafață: valorile medii superioare și inferioare nu sunt mai mari de 3,0 × 10


Domeniul de aplicare

Este utilizat pe scară largă în industria alimentară, tutun, logistică, ambalare și alte industrii. Este potrivit pentru transportul subteran al minei de cărbune și poate fi utilizat și pentru transportul materialelor în industria metalurgică și chimică.


Factorul de speranță de viață

(1) un miez dens, cu filamente de urzeală, bătătură și bumbac acoperit;


(2) Îndepărtarea unui material PVC special formulat pentru a obține o rezistență foarte bună de legătură între miez și cauciucul de acoperire;


(3) cauciuc acoperit special; făcând astfel rezistența la impact, rezistența la rupere și rezistența la abraziune.