Ce înseamnă cureaua de transport?

- Dec 18, 2018-

Benzile transportoare sunt utilizate pe scară largă în industria cimentului, cocsificării, metalurgiei, chimiei, oțelului și a altor industrii, unde distanța de transport este mică și volumul de transport este mic. Benzi transportoare sunt utilizate pe scară largă în agricultură, industrie și industria minieră și industria de transport pentru a transporta o varietate de materiale și obiecte din materiale solide sau pulberi, benzi transportoare pot fi continue, eficiență ridicată, unghi mare de transport, siguranța funcționării benzii transportoare, este ușor de utilizat, ușor de întreținut, redus de marfă și poate scurta distanța de transport, poate reduce costurile de construcție și poate salva forța de muncă și resursele materiale.

201805211016119184053.jpg

Bandă transportoare obișnuită Acest tip de bandă transportoare este fabricat din țesătură de fibre ca miez și este făcut din cauciuc general ca material de acoperire și suprafața este netedă și plată (Figura 1. Miezul este țesut cu fibre cum ar fi bumbac, nylon, poliester sau vinil sau Fibra de bumbac este cel mai vechi material de bază folosit, ușor de etanșat cu cauciuc, rezistența este ușor îmbunătățită în stare umedă, dar rezistența la rupere este scăzută (mai ales în jurul valorii de 56 N / )), rezistența la coroziune și mucegai, Utilizarea țesăturilor din fibre de nylon a devenit materialul de bază la sfârșitul anilor 1950 și a devenit cea mai mare cantitate. Rezistența fibrei de nylon este de până la 700 N / (stratul mm) , rezistența la apă, rezistența la coroziune și rezistența la oboseală la încovoiere, însă elongația elastică este relativ mare. Performanța fibrei poliesterice este similară cu aceea a fibrei de nylon, iar alungirea elastică este doar jumătate din cea a fibrei de nylon, este un material promițător fibra de vinil este de 200 N / m. ), alungirea elastică este mai mică decât cea a fibrei de nylon, ușor de legat cu cauciucul și are rezistență bună la căldură, dar rezistența este redusă cu 10 până la 25% în stare umedă și se aplică numai în câteva țări, cum ar fi China și Japonia. Folosind o fibră, două fibre pot fi amestecate sau intercalate.

微信图片_20180911134256

Banda transportoare obișnuită

Caracteristici


1. Produsul cu bandă transportoare este rafinat prin procesul de calandrare, turnare și vulcanizare a pânzei de bumbac (CC) sau a pânzei de bumbac intercalate (VC).


2. Produsul cu bandă transportoare este adecvat pentru transportul materialelor neoriginare, materialelor granulare și pudră necorosive la temperatura camerei, cum ar fi cărbunele, cocsul, nisipul, cimentul și alte materiale sau obiecte în vrac.


3. Produsele cu benzi transportoare pot satisface cerințele diferitelor condiții de utilizare și pot fi realizate în diferite structuri, cum ar fi banda transportoare de margine, centura de contracție laterală deschisă, banda transportoare cu scara mijlocie și banda transportoare pe scara laterală.