Ce este banda transportoare din cauciuc?

- May 21, 2018-

ce este banda transportoare de cauciuc?

Banda transportoare este componenta principală a transportorului cu bandă și este folosită în principal pentru transportul continuu pe scară largă în sectoarele cărbunelui, mineritului, metalurgiei, chimiei, construcțiilor și transportului. Materialele de transport sunt împărțite în blocuri, pudre, paste și bucăți. Articole etc. Din punct de vedere microscopic, banda transportoare este compusă în principal din trei părți: materialul scheletului, stratul de acoperire și materialul de grund. Stratul de acoperire este o componentă cheie pentru a determina performanța și utilizarea acestuia.

White PU Flat Food Grade Conveyor Belt For Bakery Production Line.jpg Conveior de cauciuc cu bandă rezistentă la căldură, bandă rezistentă la cădere, bandă rezistentă la ardere, centură de ulei, centură alcalină, centură alcalină, centură rezistentă la căldură, centură rezistentă la frig și alte caracteristici. Se utilizează în principal pentru transportul materialelor solide din mine, metalurgie, fier și oțel, cărbune, hidroenergie, materiale de construcție, produse chimice și produse alimentare. Cu popularitatea benzilor transportoare în producția industrială, multe dintre soiuri, performanțe ridicate, greutate redusă, multifuncționalitate și durabilitate sunt unele dintre preocupările producătorilor. În producția industrială, utilizarea corectă a benzii transportoare este deosebit de importantă, centura transportoare ar trebui să acorde atenție următoarelor aspecte în utilizare.


În primul rând, trebuie să evitați acoperirea materialului de volan, ceea ce duce la o rotație slabă, împiedicând scurgerea materialului blocat între rolă și bandă, acordând atenție lubrifierii părții active a benzii transportoare, dar nu uleiului contaminată. În al doilea rând, ar trebui mai bine să împiedicați pornirea încărcăturii benzii transportoare. În al treilea rând, abaterea benzii transportoare trebuie luată cu promptitudine pentru ao corecta. Apoi, când se constată că banda transportoare este deteriorată parțial, aplicați bumbac artificial pentru a repara în timp, pentru a nu-l mări. În cele din urmă, ar trebui să evitați ca banda transportoare să fie împiedicată de rafturi, stâlpi sau materiale de bloc pentru a împiedica ruperea.