Ce este banda transportoare din cauciuc

- Dec 18, 2018-

introducerea de bază

Numele în limba engleză: Bandă transportoare din cauciuc


Metode de producție: turnare, metoda vulcanizării plate a mașinii.


Caracteristicile produsului: Ambalajul produsului: După înfășurare, există ambalaje (pielii), ambalaje de pânză.


Condiții de depozitare și transport: În timpul depozitării și transportului, sursa de incendiu trebuie izolată, obiectele ascuțite și substanțele chimice foarte corozive trebuie evitate, iar depozitarea pe termen lung la lumina soarelui trebuie evitată.

Descrierea descrierii

Pliere în funcție de clasificarea interiorului materialului

Împărțit în: banda transportoare cu țesătură din material textil, centură de transport nețesută.


Cureaua transportoare cu miez de țesătură este împărțită în două straturi: un strat de material stratificat și un miez întreg;


Banda de benzi transportate cu straturi de material stratificat este împărțită în: pânză de bumbac, pânză de nylon, pânză poliesterică;


Întreaga bandă transportoare de bază este împărțită în două tipuri: benzile transportoare cu miez din PVC și PVG;


Benzile transportoare de bază nețesute sunt împărțite în: benzi transportoare cu cablu din sârmă, bandă transportoare cu miez metalic, bandă transportoare cu cablu din oțel.


Plierea prin formă

Împărțit în: bandă transportoare cu nervuri de undă, bandă transportoare tip, bandă transportoare fustă, bandă transportoare separator.


Pliere în funcție de scopul utilizării

Împărțită în: căldură, temperatură ridicată, rezistență la ardere, rezistență la acizi și alcaline, rezistență la frig, rezistență la uzură, rezistență la ulei, retard de flacără, rezistență la rupere, rezistență la puncție.

Standard de calitate

Rabatați cureaua de transport obișnuită

(inclusiv curelele de transport cu nylon de înaltă rezistență) implementează standardul GB7984-2001.


Suprafața de acoperire: Rezistența la tracțiune nu este mai mică de 15Mpa, alungirea la rupere nu este mai mică de 350%, pierderea uzurii este ≤200mm3, rezistența de aderență între straturi este între nu mai puțin de 3,2N / mm între straturile longitudinale ale eșantionului longitudinal și între acoperă cauciucul și stratul de stofă Nu mai puțin de 2,1 N / mm.


Elongația longitudinală a grosimii totale la rupere nu este mai mică de 10%, iar alungirea forței de referință longitudinală a grosimii totale nu este mai mare de 1,5%.


Nylon (NN), poliester (EP) banda transportoare:


Suprafața de acoperire: rezistența la tracțiune nu este mai mică de 15Mpa, alungirea la rupere nu este mai mică de 350%, pierderea uzurii este ≤200mm3


Rezistența la aderență în straturile intermediare Valoarea medie a eșantionului longitudinal nu este mai mică de 4,5N / mm între straturi, iar distanța dintre stratul de cauciuc și stratul de țesătură nu este mai mică de 3,2 N / mm.


Lungimea longitudinală a grosimii totale la rupere nu este mai mică de 10%, alungirea forței de referință longitudinală a grosimii totale nu este mai mare de 4%201805251027269644050.png201805251034008651279.png