Care este centura de dimensiuni mari?

- Jul 11, 2018-

Înălțimea mare este o bandă transportoare care transportă vertical pe un unghi mare.
În centura de baie mare, are o capacitate mare de transport, iar spațiul de podea este mic, iar întreținerea este și mai simplă, iar centura mare de înclinare este mai aplicabilă și poate transporta praful și materialul în vrac. În același timp, centura cu unghi mare are un efect de curățare mai mare și o funcționare mai stabilă, iar zgomotul inferior nu poluează mediul.
Cureaua cu unghi mare adoptă o structură complet închisă (incluzând un buncăr care se încadrează), iar zgura este transportată fără a influența cenușa zburătoare asupra mediului. Întreaga curea este conformă cu structura de balast a plăcii de oțel a transportorului, care asigură rigiditatea totală a benzii transportoare și nu necesită cadrul de susținere și suportul auxiliar. În același timp, ca parte a structurii închise, forma este simplă și elegantă.
După instalarea centurii cu unghi mare, pentru a asigura precizia de instalare și pentru a obține cel mai bun paralelism între role, pentru a se asigura că centura nu se scurge, durata de viață a benzii este mai mare pentru instalator.