Care este metoda comună a benzii transportoare pentru centurile de transport obișnuite?

- Jul 16, 2018-

Mai multe metode comune utilizate în mod obișnuit în benzi transportoare obișnuite!


(1) Metoda de conectare a cartelei mecanice: Când cardul mecanic este conectat, rezistența benzii va fi redusă datorită scăderii forței de îmbinare, care este deosebit de importantă pentru întreaga bandă de plastic de bază. Prin urmare, cuplajul cardului mecanic este adecvat doar pentru transportorul cu bandă mai scurtă sau este necesar să existe un timp scurt de inspecție. Cartea mecanică este selectată în funcție de grosimea benzii transportoare.

(2) Metoda de vulcanizare: centura de cauciuc este tăiată într-o formă de pas (o etapă a fiecărui strat de pânză), iar lățimea pasului este în general egală cu 150 mm, care este aplatizată așa cum se arată în tabelul tăiat și decojit. deteriorarea stratului de pânză. Apoi lingeți părul și aplicați adezivul pentru a face articulația. Atașați pelicula la cusătura de pe capacul superior și inferior, încălziți și presurizați pentru vulcanizare. Temperatura ar trebui să fie de aproximativ 140 ° C, iar temperatura trebuie să fie lentă și să păstreze în mod egal temperatura fiecărui punct al plăcii plate vulcanizate. Când timpul de menținere este de 140 ° C, stratul de panza va ajunge în timpul de așteptare, va opri încălzirea și va lăsa să se răcească în mod natural la temperatura normală, iar transportorul cu bandă poate fi utilizat în mod normal.

(3) Metoda adezivă la rece: în conformitate cu cerințele, banda transportoare este tăiată în trepte și se mișcă, iar suprafața este curățată cu cupru-cupru. Adezivul special pentru banda transportoare cu două părți este amestecat în funcție de raportul de amestecare pe foaia de instrucțiuni și tăiat uniform. Pe stratul de peeling, ambele părți trebuie acoperite. După prima acoperire, așezați-l timp de 5-10 minute, apoi aplicați a doua oară după ce mâna atinge stratul adeziv fără a se desprinde într-un segment și mai puneți-l timp de 10-15 minute. Când stratul de adeziv nu mai este subțire, apăsați cele două straturi într-o aliniere treptată și utilizați un ciocan plat pentru a manipula uniform mâna; la cusătură, aplatizați cu clei, presurizați cu presiune și puneți-l timp de 24 de ore. .

(4) Metoda de plastizare: Pentru întreaga bandă transportoare din material plastic, lungimea benzii este de 300 mm atunci când este lată, 500 mm când lățimea benzii este de 650 mm, 500 mm, iar capătul superior al benzii de plastic este acoperit, iar celălalt capăt este restabilit înainte plastifiere. Stripped și decojit,

Banda transportoarelor Rezumatul metodei îmbinării benzii transportoare

Apoi puneți pe ambele capete o placă din PVC de 1 mm groasă. Se încălzește și presurizează pentru plastifiere. De asemenea, temperatura ar trebui să fie lentă. Creșteți de la temperatura camerei la aproximativ 170 ° C în aproximativ 30 de minute, presurizați din nou, apoi răciți la temperatura camerei. Apăsați-out. Pentru banda transportoare din plastic multistrat, poate fi tăiată într-o formă pas cu pas în raport cu mărimea centurii de cauciuc multistrat pentru plastifiere.

Trebuie remarcat faptul că temperatura, presiunea și timpul sunt cele trei elemente ale vulcanizării. Acestea variază în funcție de formularea compusului, temperatură, ventilație și alte condiții, iar cele trei sunt legate între ele. Valorile indicate mai sus sunt doar pentru referință. Adezivul special pentru banda transportoare pentru lipire este numai pentru banda rulantă obișnuită. Când se schimbă tipul centurii, este testată și ea. Se recomandă ca vulcanizarea, plastifierea și legarea să fie testate și să se obțină parametrii reali. .