Care este metoda de comun de transportoare ondulat coaste?

- Aug 07, 2018-

Transportoare centură articulaţiilor sunt utilizate în general în trei moduri, fie că este ondulat coaste sau a altor metode de prelucrare, practic aceste tipuri de conexiuni.


Unul: transportoare centură metodă mecanică mixtă


În general, utilizarea de articulaţii de cataramă centura este comod şi convenabil şi economice, dar articulatiile sunt ineficiente şi uşor deteriorate.


Are un anumit impact pe durata de viaţă a produselor de banda transportoare. PVC PVG întreaga bază ignifug transportoare antistatice centura articulaţiilor şi, în general, 8 grade


Următoarele produse utiliza această metodă comune.


Banda rulanta belt rece lipirea cap metoda


Asta este, un adeziv de rece-adeziv este folosit pentru comun. Această metodă comun este mai eficientă şi mai economice decât mecanice articulaţiilor şi ar trebui să fie în măsură să compare


Bun comun efect, dar din practica punct de vedere, deoarece conditiile de proces sunt greu să stăpânească, calitatea adezivul are o mare influenţă asupra articulatiei.


Mare, Deci nu este foarte stabil. În prezent, adezivi bine-cunoscut în China sunt Shengka SK811 pe banda rulanta belt lipici, seria LDJ243, etc.


Bandă de livrare este relativ mare în uz casnic.

Banda rulanta centura hot vulcanizare mixt metoda


Banda rulanta articulaţiilor au dovedit a fi cel mai ideal comun metoda în mulţi ani de luptă reale, asigurarea de înaltă eficienţă comun si foarte stabil.


Viaţa comună este, de asemenea, foarte lung şi uşor de înţeles. Cu toate acestea, există dezavantaje, cum ar fi procesul de supărătoare, costul ridicat şi timp lung comune.