Ce este rollerul și care este efectul?

- Jul 05, 2018-

Role: Este o parte importantă a transportorului cu bandă, cu multe tipuri și cantități mari. Acesta reprezintă 35% din costul total al unui transportor cu bandă și rezistă la peste 70% din rezistență, astfel că calitatea rolelor este deosebit de importantă.

Rolul rolelor este de a susține banda transportoare și greutatea materialului. Cilindrul trebuie să fie flexibil și fiabil. Reducerea fricțiunii dintre banda transportoare și rola de ghidare joacă un rol-cheie în viața benzii transportoare, care reprezintă mai mult de 25% din costul total al transportorului. Deși rulmentul este o mică parte a transportorului cu bandă și structura nu este complicată, nu este ușor să fabricăm o rolă de înaltă calitate.

Criteriile de evaluare a calității rolei sunt următoarele: rularea radială a dispozitivului de rulare; flexibilitatea dispozitivului de rulare; turbulența axială.

Utilizarea și funcționarea rolei:

1. Înainte de a utiliza rola, verificați cu atenție aspectul pentru a vă deteriora grav. Cilindrul rotativ trebuie să fie flexibil și fără bruiaj.

2. Distanța de instalare a rolei trebuie determinată științific în funcție de tipul de logistică și de caracteristicile transportorului. Evitați instalarea excesivă sau excesivă.

3. Instalarea rolei trebuie adaptată pentru a evita frecarea reciprocă.