Care este utilizarea transportului de deșeuri?

- Oct 06, 2018-

Unul: a realizat un capac de protectie solara pentru cilindru de gaz. Datorită limitării amplasamentului, lucrările de sudură sunt deseori efectuate în aer liber. În vara fierbinte, având în vedere factorii nesigur, cum ar fi oxigenul și acetilena, care pot provoca explozie sub expunerea la soare, instalația de reparare utilizează dimensiunile externe ale vehiculelor mobile cu acetil și oxigen. Banda transportoare a deșeurilor a purtat o "pălărie mare" pe mașina mobilă. Acest dispozitiv de protecție împotriva soarelui evită în mod eficient expunerea directă a buteliilor de oxigen și a sticlelor de acetilă în condiții de temperatură ridicată, eliminând astfel pericolele de siguranță.

502345866.jpg

În al doilea rând: faceți noroi de mașină. Pentru a reduce daunele cauzate de pietriș, apă murdară și alte materiale de pe fundul drumului în timpul perioadei de conducere, tehnicienii relevanți ai companiei Changlong au folosit banda transportoare pentru deșeuri în locul plăcii de oțel pentru a face fenderul vehiculului după testare , măsurare și comparare. Economisește costul plăcilor din oțel, protejează accesoriile autovehiculului și prelungește în mod eficient durata de viață a compartimentului mare și a rezervoarelor de combustibil ale vehiculului. În același timp, autovehiculul este instalat și folosit pentru viață, reducând în mare măsură costurile de întreținere aferente.

56e422404e1ac66828cf32bfb517be5c_Ordinary-Horizontal-Conveyor-Belt.jpg

Trei: faceți slotul anti-alunecare al vehiculului. Deoarece materialul se confruntă cu rebound în canelura anti-răzuire a plăcii de oțel în timpul procesului de împrăștiere, există un defect că materialul nu poate fi împiedicat să fie aruncat și aruncat în toate direcțiile. Analizând direcția aruncării materialului și defectul canelurii anti-răzuire a plăcii de oțel, a fost instalat tipul de anti-pulverizare din tablă de oțel. Vehiculul de pe dispozitiv este conectat cu dispozitivul original de stropire și marginea mașinii cu o bandă transportoare de deșeuri, iar dispozitivul anti-pulverizare din banda transportoare de deșeuri este instalat direct pe noua mașină. Acest dispozitiv poate evita în mod eficient fenomenul de rebound și aruncare a materialului și poate îmbunătăți în mod cuprinzător capacitatea de anti-pulverizare.

Professional-Production-Harder-PU-PVC-Belt-for-Chain-Conveyor (2).jpg

Patru: faceți deșeuri din construcții. Utilizați un elicopter pentru a tăia aceste benzi transportoare folosite. Folosit pentru a deschide trotuarul. Vor fi folosite multe construcții rutiere.

V: Reciclarea: Poate fi pusă înapoi în cuptor și topită din nou pentru a realiza un nou material cu bandă transportoare.

6e64e05d4027854023b1d35a3aed82f1_Ordinary-Horizontal-Conveyor-Belt.jpg