Ce parametrii sunt necesare pentru transportoare personalizat?

- Jul 03, 2018-

Ce parametri ai nevoie pentru a personaliza transportoare pentru a face transportoare vrei?

Primul, parametrii de bază

(1) perimetrul: adică lungimea centurii pentru o săptămână. Dacă maşina nouă nu este echipat cu o curea, atunci avem nevoie să ne spună diametrul role principale şi pasive ale maşinii, distanta de centru a doua, si reglaj tensiune.

(2) lăţimea: Lățimea efectivă de transportoare.

(3) grosimea: Cand stii tipul, aveţi nevoie pentru a ne spune ce este Grosimea benzii transportoare şi ceea ce este Diametrul tamburului. Bobine de fiecare producător au propriile lor grosimea reală. Când Diametrul tamburului este potrivit pentru exploatare, grosimea cea mai potrivită este selectat.

(4) model: Transportoare are o varietate de modele. Prin urmare, atunci când selectarea centura model, este necesar să verificaţi cu producătorul pe imagine, astfel încât să puteţi achiziţiona modele corecte, mai ales atunci când nu ştiţi numele profesionale.

(5) culoare: Fiecare industrie are o anumită culoare. De exemplu, industria alimentara este cea mai mare parte alb, şi industria de Logistica este cea mai mare parte verde si negru.

Cerinţele de procesare a doua,

Fusta: Există mai multe tipuri de înălţimi de fusta, la 10mm la 100mm, distanta de la fusta la marginea centurii trebuie să fi spus producătorul.

Deflectoare: Înălţimea de deflectoare de prelucrare, lungimea deflectoare, şi spaţierea deflectoare sunt parametrii importanţi pentru deflectoare de prelucrare.

Ghid baruri: dimensiunea baruri ghid este destul de mare, 6 * 4, 8 * 5, 10 * 6, 13 * 8, 17 * 11, etc., şi dimensiunea Ghidul baruri trebuie să se stabilească în funcţie de dimensiunea de sloturi roata.

De prelucrare speciale: speciale de centuri, ne va face desene în funcţie de cerinţele dumneavoastră specifice, în funcţie de producţia de desene şi prelucrare.