Ce probleme ar trebui să fie dat atenție când linia de asamblare este în funcţionarea de zi cu zi?

- Feb 04, 2019-

Mecanice de fabricaţie este tendinţa de dezvoltare industrială la nivel mondial, şi linie de transportoare este producţia principală conducere forţa din această dezvoltare. Astăzi XINBEX de transmisie va spune despre problemele care trebuie platite atenţia în timpul funcţionării zilnice de linia de asamblare.


1, porni şi opri


Transportoare trebuie să înceapă la nici o sarcină şi ar trebui să fi mers în gol atunci când este posibil, atunci cand este parcat. Începând în condiții de încărcare nu numai creste tulpina de echipament, dar, de asemenea, direct cauzele spargerii. În cazul în care, în unele cazuri speciale, linia de centura sau ridicare mustaţă a fi oprire sub sarcină, un retur de viteze trebuie utilizat pentru a preveni circulaţie inversă şi acumularea de materiale la sfârşitul.

image

2, inspecţie şi lubrifiere


Pentru a facilita inspecţia şi lubrifiere, este necesar să se prevadă pasaje, platforme şi balustrade, pedale sau scări permanente în apropiere de linia de asamblare pentru acces uşor. Spatiu spaţios superioară, control convenabil găuri, suficienta lumina, gropi de uscat şi tuneluri sunt toate condiţiile materiale pentru control uşor şi lubrifiere.

image

Pentru a fi capabil de a efectua inspecţii amănunţite şi lubrifiere frecvent, există, de asemenea, un plan de lucru lubrifiere și inspecție. Cerinţa de conţinut este în primul rând pentru a determina o setarea corectă a procedurilor, şi în al doilea rând, în scopul de a implementa cu succes aceste proceduri, un sistem de responsabilitate clară post trebuie să se stabilească. De obicei o parte preliminare de lubrifiere și întreținere diagramă este pregătit. Această diagramă este semnat de persoana responsabilă după finalizarea sarcini de muncă specificate în funcţie de timpul specificat.


3, dimensiunea mai mare

Dimensiunea maximă a materialului încărcate pe transportoare trebuie menținute în proiectare şi trebuie să fie strict aplicate.


4, pentru a preveni supraîncărcarea


Debitul de intrare echipament trebuie să fie adaptarea în sale permis de energie. În cazul în care este inevitabil pentru a încărca prea mult, înfiinţat o pâlnie în mod corespunzător de dimensiuni şi de a folosi un alimentator de potrivit să descarce materiale. Scurgeri de material trebuie să fie evitate, mai ales cei care sunt sensibile la deteriorarea centurii drive secţiune. Acest lucru este pentru că aceste obiecte împrăştiate cu uşurinţă pot îngropa sau gem piesele mobile de piese de transmisie, cauzând defecţiune mecanică sau deteriorarea.

image

5, funcţionare sezoniere


În cazul în care operațiunea este sezonieră (adică, nu există o perioadă lungă de timp la ralanti), echipamentul trebuie demontat, curăţate, lubrifiat şi conservate cînd nu înăuntru folos. În cazul în care eliminarea nu este uşor, echipament inactiv trebuie acționat periodic pentru o perioadă scurtă de timp astfel încât părţile sale de lucru sunt ţinute adesea flexibil.


6, protectie la suprasarcina

image

În ciuda fiind foarte atent, pot exista blocaje accidentale sau accidentale. În acest caz, lant transportor sau masina complet poate ajunge la sarcina de rupere. O metodă adecvată este de a instala un protector de suprasarcină pe linia de pe banda rulanta. Acest tip de protecţie trebuie să fie verificate în mod regulat (de preferinţă o dată o lună) şi efectul său este cu siguranta valabil.


În primul rând, Verificaţi conexiunile de circuite electrice, pneumatice si hidraulice. În cazul în care probleme sunt găsite în paşii de mai sus trei, apoi atunci a verifica toate circuitele. Sa verifice daca firele din circuit scurt, mai ales în cazul în care firele în slotul de sârmă sunt rupt de slotul de sârmă. Inspectaţi tubul de aer pentru dăunătoare Cute. Verificaţi dacă furtun hidraulic este înfundat. În cazul în care traheea are o gravă a cutelor, înlocuiţi-l imediat. Tubulatură hidraulice să fie înlocuită.