Ce este banda transportoare din PVC?

- May 18, 2018-

Ce este banda transportoare din PVC?

 

Benzi transportoare PVC este fabricat din clorură de polivinil, care este compus din fibre de poliester pânză şi policlorură de cauciuc. Metoda comun este un joint dinţată, în general, internaţionale, şi stabilitate laterală este bun pentru transmiterea în diferite medii de complicat.

 

În practică, Materiale PVH includ adesea stabilizatori, lubrifianţi, auxiliare de prelucrare, coloranti, modificatori de impact, şi alţi aditivi. Cu non-inflamabilitate, mare rezistenţă, vreme rezistenţă şi stabilitate excelentă geometrice. PVC este foarte rezistente la oxidanţi, agenţi reducători, acizi tari. Cu toate acestea, pot fi corodate de concentrat acizii oxidanți precum acid sulfuric concentrat, acid azotic, concentrat şi nu este potrivit pentru aplicaţii în contact cu hidrocarburi aromatice şi hidrocarburi clorurate.

 

Corpul de centura din PVC este flexibilă şi nu uşor de deformat. Bumbac de calitate inalta rezistenta, nylon si panza poliester sunt utilizate ca nuclee si alb sau deschis la culoare, non-poluante cauciuc natural pur non-poluante ingrediente sunt adăugate, fără a afecta stratul de miros sanitare. PVC banda rulanta belt design de produs este rezonabil, în conformitate cu indicatorii de sănătate, moderat culoare, lumina si durabile. Benzi transportoare din PVC sunt potrivite pentru a transporta cutii de carton în vrac, conservate, ambalate alimente sau produse alimentare pentru a mari dimensiunea 400 în sectorul alimentar de industrie sau cereale. Volum de livrare poate varia de la 1 metru cub pe ora la 6000 de metri cubi pe oră.

Sidewall Pvc Green Conveyor Belt.jpgNOVObelt.jpg3.0mm PVC Black Conveyor Belt.jpg


Banda transportoare din PVC este utilizat pe scară largă şi utilizate în principal în alimente, tutun, logistică, ambalaj si alte industrii. Este potrivit pentru transport subteran de mine de cărbuni, şi, de asemenea, poate fi folosit pentru transportul materialelor în Metalurgie şi industria chimică.