Care este mașina de împărțire?

- May 29, 2018-

Care este mașina de împărțire?

Mașina de împărțit este o presă care împarte un volum mare de hârtie, film, țesătură nețesută, folie de aluminiu, bandă de mica și alte materiale subțiri în role mici de diferite lățimi. Echipamentul postpress este utilizat în mod obișnuit la mașinile de fabricat hârtie și la mașinile de tipărire și ambalare.

Conveyor Belt Ply Splitting Machine.jpg Schema tradițională de control a mașinii de despicare este de a folosi un motor mare pentru a acționa arborele bobinei retractabile. La bobina de rebobinare se adaugă un ambreiaj cu pulbere magnetică. Rezistența ambreiajului magnetic este controlată prin reglarea curentului ambreiajului cu pulbere magnetică pentru a controla tensiunea suprafeței materialului. Cuplajele și frânele cu piulițe magnetice sunt un fel de actuatoare speciale de automatizare. Acesta transferă cuplul magnetic prin pulberea magnetică umplută în spațiul de lucru și modifică curentul magnetic pentru a schimba starea magnetică a pulberii magnetice și apoi ajustează cuplul transmis. Poate fi folosit pentru reglarea vitezei fără trepte de la zero la viteza sincronă, potrivită pentru tunderea de mare viteză și pentru sistemele de control al vitezei de putere medie și mică. Se folosește de asemenea într-un sistem de control al tensiunii de înfășurare sau derulare care reglează cuplul prin reglarea curentului pentru a se asigura că tensiunea în timpul înfășurării este menținută constantă.


Mașinile de divizat sunt controlate în mod continuu de la motoare cu un singur motor până la motoare cu două motoare, cu trei motoare și sunt mai stabile și mai eficiente la viteze mai rapide ale mașinii. Caracteristica principală a mașinii de despicare este aceea că ambreiajul sub formă de pulbere magnetică acționează ca un dispozitiv de rezistență. Prin intermediul controlului sistemului, se emite o tensiune DC pentru a controla rezistența generată de ambreiajul cu pulbere magnetică. Principalul avantaj este că este un dispozitiv pasiv care poate controla mai puțină tensiune.

Dezavantajul este că mașina de despicare nu poate fi de mare viteză. Fricțiunea de mare viteză a pulberii magnetice este ușor de cauzat în timpul funcționării la viteză mare, rezultând o temperatură ridicată, ceea ce face ca ambreiajul pulbere magnetică să se încălzească și să își scurteze durata de viață.